KAKVA  si kao zena: BAHATA,ISKRENA ili PRAVA DAMA-slika koju izaberes otkriva!

KAKVA si kao zena: BAHATA,ISKRENA ili PRAVA DAMA-slika koju izaberes otkriva!

10. April 2018 Aus Von Luca

SLIKA A :

Ti si jedna od onih zena koje ne daju na sebe. Mozda te neko smatra  bahatom ili umisljenom ali je prava istina da ti takva nisi samo si kroz zivot naucila da se cuvas i da se branis i zato ostavljas takav utisak.Prava istina je da si ti jedna od onih zena koje nisu bas imale lak zivot ali koje su vremenom naucile kako treba da se ponasaju kako  ne bi bile povredjene

Izuzetno si slobodna,imas svoj stav i uvek smes da izneses svoje misljenje.Za razliku od vecine drugih zena ti si neko ko u svakom  trenutku moze i ume da se izbori za svoje ciljeve i ko jednostavno ne da na sebe.

I dok drugi misle da si  bahata,sebicna pa cak i zla ti si samo jedna jaka zena koja je kroz zivot naucila da se brani i kojoj muskarac ne  treba da bi je izdrzavao vec da bi  joj pruzio ljubav,paznju i razumevanje. Svaka ti cast,malo je zena kao sto si ti.

Werbung

 

 

SLIKA B:

Ti si prava dama.Neko ko u svakom  trenutku pazi sta prica i kako se ponasa,zena koja u ljubavi i zbog ljubavi cini i ono sto je nemoguce ali isto tako  ne da na sebe.Ti si jedna od onih zena koje  ne vole ni da psuju i koje to retko rade,ali cak i kada se to desi ti to uradis na neki poseban nacin tako da je muskarcu sa kojim si ili pored kojeg si to izuzetno sarmantno.

Nisi sklona porocima,desava ti se da popijes casu vina ali se nikada ne opijas i zapravo ne cinis nista cime bi ugrozila status dame i prave zene koja je vredna svakog pomena i svakog postovanja.

Iako se za tebe moze reci da si jedna od onih zena kojima novac  nije najvazniji na svetu zapravo si sposobna sama da ga zaradis i ne treba ti muskarac koji bi te izdrzavao.

Ne smatras da   je dama ona koja samo sedi i koja se sminka i uvek  bude lepa i doterana vec samo ona koja se trudi da bude privlacna ali koja pri tome moze i da radi i koja se ne stidi svog posla jer nikada ne radi ono sto ne dolici jednoj dami.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2