Kako vas ljubav promeni prema horoskopu…

Kako vas ljubav promeni prema horoskopu…

31. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

Veoma ponosan znak ali kada se zaljubi spreman je na sve kako bi osvojio srce voljene osobe.Tada njegov ponos ne igra neku vaznu ulogu vec mu je vaznije da na licu osobe koju voli vidi osmeh.Cak je iako je jako drustven u stanju da okrene ledja svima zbog ljubavi.

 

BIK

Pripadnici ovog znaka  nisu  bas  vredni i poznati kao dobri radnici,ali kada se zaljube nema tog  posla koji Bik ne bi radio ako mu je potrebno da skupi novac i ode da vidi svoju voljenu osobu ili ako jednostavno zeli da joj nesto pokloni.Bik zbog ljubavi radi sve.

 

BLIZANCI

Osobe rodjene u ovom znaku kada se zaljube i kada su sigurne da je to  prava ljubav u stanju su da zapostave sve druge stvari i da sve druge obaveze ostave po strani,samo kako bi uspeli da  ostvare dom i snove o porodici koja im je centar sveta.

 

 

RAK

Ako postoji znak koji radi i nemoguce kako bi osvojio osobu koju voli,onda je to Rak.On zbog  ljubavi prelazi preko ponosa,cini i nemoguce da sacuva voljenu osobu pa joj cak i prasta ono sto je neoprostivo.

 

LAV

Iako su poznati kao najponosniji ljudi,Lavovi kada se zaljube neretko zaborave da imaju ponos.Oni smisljaju milion nacina da osvoje srce voljene osobe,a kada je konacno dobiju onda je drze kao malo vode na dlanu te im postaje preca i od njih samih.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3