KAKO DA ZNATE DA NJEMU JEDNOSTAVNO NIJE  STALO DO VAS!

KAKO DA ZNATE DA NJEMU JEDNOSTAVNO NIJE STALO DO VAS!

12. Decembra 2018 Off By Mirela

Često čujemo kako su muška planeta kao i ceo muški svet, veoma kompleksni, nejasni ili čak i nepoznati, kroz par primera ćemo vam objasniti da muškarci i nisu toliko komplikovani, iako oni često žele da ih žene tako doživljavaju.

Istina je da  njemu nije stalo do vas ako:

  1. Vas ne pozove da odete sa njim na piće – ukoliko mu je izgovor da će pokvariti prijateljstvo treba da znate da je ovaj izgovor jasno odbijanje. Ne treba da dozvolite da vas svojim postupcima navede da vi njega pozovete na sastanak, ukoliko mu se sviđate on kao muškarac će to učiniti. Ukoliko vas poziva da idete sa njima na neku žurku, kod prijatelja to svakako nije sigurno poziv za sastanak.
  2. Vam u toku dana ne pošalje poruku, niti vas nazove – ukoliko vam se ne javlja to je znak da ne misli na vas. Ako vas navede da očekujete poziv, a onda to ne ispuni, upamtite da njemu nije dovoljno stalo i da mu ne smeta što vas je razočarao. Nemojte da imate ikakav kontakt sa nekim ko ne ispunjava obećanja i ko ne poštuje vaše vreme. Ukoliko ne želi da vas pozivom umiri i reši neku sitnu ili krupnu stvar to znači da ne poštuje vaša osećanja i potrebe. Znajte da ste uvek zaslužili telefonski poziv.
  3. O zabavljanju sa vama ne želi da diskutuje, a reč VEZA ne postoji u vašem razgovoru – ukoliko vam muškarci kažu da ne žele ozbiljnu vezu sa vama zapravo može da znači da ne žele sa vama ili da nisu sigurni da ste vi ona prava. U odnosu ukoliko ne znate kuda vaša veza vodi sasvim je u redu da porazgovarate sa njim. Ukoliko je nešto nejasno znajte da nije dobro. Imajte na umu da sigurno negde postoji muškarac koji će želeti da se pohvali sa činjenicom da je vaš dečko.
  4. Želi da vas vidi isključivo kada je u alkoholisanom stanju – ukoliko vam muškarac izjavljuje ljubav pod uticajem alkohola se apsolutno ne računa niti pridaje značaju. Znajte da njemu ne bi bila neophodna bilo koja supstanca da proveri da li išta oseća prema vama. Ukoliko želi da vas vidi ili da priča sa vama samo ukoliko je pijan, znajte da to nije ljubav nego isključivo i samo provod. Znajte da zaslužujete nekog boljeg ko ne mora da se napije kako bi bio sa vama.
  5. Često prekida svaku komunikaciju sa vama, odnosno često raskida sa vama – znajte da ne možete pričom popraviti raskid. Raskid je konačan, a ne neki demokratski potez. Nemojte da se zavaravate da niste raskinuli ukoliko posle raskida imate i dalje  odnose sa njim. Svakako treba da ga izbegavate, treba da mu ne dostajete. 
  6. Često nestane odjednom – znajte da je veoma mala verovatnoća da ima amneziju ili da ne daj Bože negde leži u bolnici, verovatnija je činjenica da njemu ipak nije stalo. Znajte da odlazak bez odgovora jeste odgovor. Nikada mu ne pružajte priliku da vas opet odbije i znajte da ukoliko je otišao da i nije bio dovoljno dobar za vas. 
  7. U vašem odnosu izražajno sebičan – znajte da je život dovoljno težak i bez osobe koja će vam ga još više zakomplikovati. Ne postoji razlog da dopustite nekome da viče na vas i agresivno se ponaša. Ostavite dovoljno prostora u životu da se zabaljate sa osobom koja je veoma pažljiva.

Na sledećoj strani pogledajte greške koje žene najčešće prave u emotivnim vezama!

Stranice: 1 2