KAD SE SUDBINA POIGRA: Ova dva zodijaka ocekuju VELIKE PROMENE na polju EMOCIJA!

KAD SE SUDBINA POIGRA: Ova dva zodijaka ocekuju VELIKE PROMENE na polju EMOCIJA!

23. veljače 2021 Off By luca

 RAK

Da li ste spremni na susret sa  prosloscu koji bi mogao da promeni vas zivot iz korena? Da li ste spremni na velike promene koje vas ocekuju do kraja  ovog meseca? Bilo kako bilo i ma kakav da bio vas odgovor…  Neka vam bude jasno da se to  nece i ne moze izbeci. Do kraja ovog meseca vam sledi susret sa osobom koja je deo vase proslosti. To je neko ko vam je mnogo znacio  i ko je na  izvestan nacin bio     centar i smisao vaseg  zivota.

Oboje ste krenuli dalje ali su emocije ostale. To je ono  sto moramo da kazemo.

Najvaznije od svega je to da vi znate da je sudbina resila da se  poigra sa vama ma kako da vama to  zvucalo. Taj susret ce se svakako desiti i samo od vas i od vasih emocija sada  zavisi sta ce vam on doneti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Pitanje je sta je ono sto zelite? Sta je ono do cega vam je iskreno stalo, sta je ono   sto vase srce  iskreno zeli? U to nema nimalo sumnje, jer   jedino od toga sto vase srce  bude zelelo ce zavisiti dalji tok dogadjaja.

Ono sto takodje moramo da kazemo – vi ste neko   ko je spreman na sve kada iskreno voli.   Ali dobro se zapitajte da li je ta osoba  vredna toga da joj oprostite jer se cini da je rec o nekome ko vas je imao,a nije vas cenio. O nekome ko vas je mnogo povredio.

Inace, jako je vazno da kazemo da nema nista lose u tome da predjete preko ponosa.. Ako cete pri tome dobiti svoju ljubav, svoju emociju i ako ce vam pri tome srce biti na  mestu…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2