Kad mislis da je neko NAJBOLJI, a shvatis da je NAJGORI….

Kad mislis da je neko NAJBOLJI, a shvatis da je NAJGORI….

15. ožujka 2019 Off By Dejana

Ja ne znam na cemu sam sa tobom.

Ja ne znam sta da radim niti sta da mislim. Nekad mi deluje kao da sam ja u tvom zivotu samo igracka sa kojom mislis da mozes kako hoces.

Nekad mi deluje kao da sam ja u tvom zivotu samo jedna nebitna osoba koja te ludo voli i kojoj ces doci kada hoces i kad  hoces otici. Nekad mi deluje da se samo  igras jer znas da mi je stalo, jer znas da ja nemam snage da pomislim na drugog, kamoli da se drugome dam.

Ja te molim da mi kazes sta je ono sto zelis.

Ja te molim da mi kazes   imas li nameru da me volis i da li ti je stalo. Samo se vec  jednom prestani igrati sa mnom.

Znam da sam mozda vise ja kriva nego ti. Sto sam dozvolila da sve ovo ode predaleko. Sto mi je toliko stalo da sam  bar stotinu puta zazmurila na tvoje lazi, sto sam presla preko stvari preko kojih se ne prilazi.

Znam da sam mozda ja vise kriva nego  ti ali jednostavno mi je stalo. Jednostavno volim onako kako nisam nikada volela i eto…Nema tu neke filozofije. Kada volis onda postanes naivan i slep i meni se upravo to sa tobom desilo.

Volim te  onako kako se samo jednom voli.

Volim te onako kako ti mene nikada nisi voleo. Volim te onako kako ti zapravo nikad neces nikoga voleti. Nemas ti u svom srcu ljubav koja je potrebna da   bi nekome dao zivot. Ti to nisi u stanju. A ja sam bas nasla kome cu dati i ono sto nemam, jer ti si covek koji nije ljubavi vredan…

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2