Kad mi postane SVEJEDNO kasno je da me pitas zbog cega…

Kad mi postane SVEJEDNO kasno je da me pitas zbog cega…

16. März 2018 Aus Von Luca

Necu vise da ti se javljam i necu vise da cekam da ti se javis meni,i necu vise da cekam nemoguce i da se nemogucem nadam.Umorna sam od svih nadanja i snova sa tobom  i znam da  ne vredi i znam da nema  svrhe i ne zelim te vise u svom zivotu.Ne zelim te vise ni u zivotu ni nigde,ni u snovima, ni na javi.

Zelim samo da zaboravim da si ikada  bio tu i da mi je ikada bilo stalo i hocu da se pravim da si mi nevazan i nebitan i da ne marim za tebe.Zelim samo da zaboravim da si ikada bio moj jer me to i dan danas najvise boli.

Iako se moja jubav ugasila i iako si mi konacno postao nevazan i iako sam te konacno zaboravila i stavila tacku na nas.

Kad mi postane svejedno,rekla sam ti jednom,zaboravicu da postojis.

Postalo mi je svejedno i konacno vise nemam potrebu da znam nista o tebi jer si uspeo da me unistis i slomis ali opet sam nekako ziva i opet nekako disem iako imam neki osecaj da vise nikada necu biti ona stara koja je mogla svasta nesto da  uradi i koja je volela ceo svet jer sada vise  ni samu sebe ne mogu da volim jer mi nije stalo i nece nikada ni biti.

Unistio si sve lepo u meni a  ako sam ikada ikoga volela svim srcem onda si to  bio ti,ali cemu sada sve to kada si rekao da je kraj i kada si me naterao da nikoga ne volim i nikoga ne  trebam?

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2