JEDNOSTAVNO SAVRSENE – RIBE su divne osobe velikog i cistog srca!

JEDNOSTAVNO SAVRSENE – RIBE su divne osobe velikog i cistog srca!

26. Marta 2020 0 By PLEOMAX23

Ne mogu se od njih ocekivati losa dela. Ne moze se od njih ocekivati da ce neku osobu povrediti i da ce misliti samo na sebe. Ribe nikoga ne povredjuju nego one samo omogucavaju srecu drugim ljudima i zbog toga one imaju nezamenljivo mesto u zivotu mnogih osoba…

 

Dobre ljude je lako upoznati, a upravo zbog toga nije potrebno previse vremena kako bi se ribe upoznale. Njih zaista svako moze upoznati i to veoma lako. One nemaju razloga bilo sta da skrivaju o sebi, pa to ni ne cine. Ribe su oduvek dopustale sebi nesto sto zapravo nisu trebale da dopustaju. A one su sebi dopustale da ih kroz zivot vodi srce i da donose odluke vodjene osecanjima.

Ribe su upravo zbog toga ubedljivo najvise ispastale. One su zbog toga prastale drugim ljudima i one su zbog toga svoje poverenje poklanjale olako drugim ljudima, a naravno da im to aposlutno nista dobro u zivotu nije donelo. Ribe zaista krase brojni kvaliteti. One su takodje veoma hrabre i sposobne, ali se one nikada preterano mnogo nisu borile za sopstvenu srecu, jer im nikada mnogo nije bilo stalo do sopstvene srece.

Svako ko poznaje ribu zna da je ona jedno velikodusno bice. Svako ko poznaje ribu zna da ona na sve misli sem na sebe i na sopstvenu srecu.

Ribe su prosto takve. One su potpuno neiskvarene, a zbog toga ih mnogi ljudi neizmerno postuju i vole. Ribe prosto nista ne cine pogresno. One zapravo nikada ne cine bilo kakva dela zbog kojih bi se mogle kajati. One samo pomazu drugim ljudima i to na sve moguce nacine i one upravo na takav nacin dokazuju svoju veliku dobrotu. Ribama zaista nista nije tesko da ucine zarad srece drugih ljudi. One zele svima da pomognu, jer one smatraju da svaki covek na ovom svetu zasluzuje da uziva u sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2