Jedino sto zelim je da sa TOBOM OSTARIM: Svi drugi su tako NISTAVNI, svi  osim TEBE su  tako NEBITNI…

Jedino sto zelim je da sa TOBOM OSTARIM: Svi drugi su tako NISTAVNI, svi osim TEBE su tako NEBITNI…

4. Septembra 2018 Off By Dejana

Ne treba meni niko da kaze da ja mogu imati boljeg od tebe.Da bi me neki drugi lepse ljubio ili da mogu imati lepseg.Ne trebaju mi tudji saveti i   price o tome koliko ti imas mana jer su za mene,za zenu koja te voli do neba i nazad, te mane samo vrline jer ja sam kraj tebe pronasla sve ono sto sam zelela i sve ono sto mi je zivotu bilo potrebno.Kraj tebe sam pronasla mir.

 

Moja ruka u tvojoj je sve ono sto mi treba za srecu i moji se prsti tako lepo uklapaju sa tvojim,dovoljno da znam da mi je kraj tebe mesto. I nije mi zao sto sam ovoliko dugo cekala na pravu ljubav ni sto sam imala promasaje,sto sam plakala na sav glas.JESTE  mi zao suza koje sam prolila zbog  pogresnih muskaraca ali sam konacno shvatila da je vredelo i da sam znala da cu na kraju dobiti  TEBE    verovatno bih bila cak i u toj mojoj  tuzi srecna,jer bih znala da mi dolazi nesto bolje.

Mene ne zanimaju drugi muskarci.Ti si sve ono sto ja zelim u ovom zivotu. Cak i da ima boljih,ja ih ne zelim i ne vidim jer sam ja kraj tebe pronasla svoju srecu.Ja sam kraj tebe pronasla mir i ti nemas pojma kako meni srce od radosti kuca kada samo pomislim da te imam i da si moj.Da je najsavrseniji muskarac na ovom svetu moj.Da su te nestasne oci stvorene da mene vole i da meni pripadaju.Nemas pojma koliko sam ja srecna sto si ti deo mog zivota jer je to zapravo sve sto zelim i to je sve  sto mi je potrebno.  Te crne oci,te snazne ruke koje znaju najlepse da vole.Te oci koje su     crne kao   ugalj,te usne koje znaju najsladje da ljube.Ja sam kraj tebe pronasla svoj mir i meni nista drugo vise ne treba.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Ti si moje utociste.Ti si moja snaga i moj oslonac.Ti si moj  prijatelj i moja podrska,moja ljubav.Ti si jedini na svetu  koji je uvek bio tu.Jedini koji me voli kada sam najgora i koji razume moje ludilo i moja bezanja.

Ti si moja snaga kada padam i moj osmeh kada placem.Ti si ono nesto sto mi je sve ove godine trebalo da bih bila ziva.Dao si  krila kada su mi stara slomili i naucio si me da ponovo volim.

Jedino sto zelim je da sa tobom ostarim jer ja znam da cu kraj tebe pronaci sve sto zelim da imam i sve sto sam ikada pozelela.Ti ces biti moja mirna luka iz koje nikad necu ni pomisliti da pobegnem.

Znam da sa mnom nije lako.

Znam da sa mnom ne moze svako.Znam da imam milion mana ali te i ovako luda i najgora volim vise nego iko na svetu.Spremna sam da zivim za nas  sve dok disem i da se borim da nam ovu srecu niko ne unisti.

Znam da sa mnom nije lako ali ja cu uz tebe nauciti da budem zena za primer.Tvoja ljubav je moja snaga.Ti si moj mir.

 

DEJANA