JARAC: Očekuje vas NEOBIČNO IZNENAĐENJE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA oseća LJUBAVNU NESIGURNOST!

JARAC: Očekuje vas NEOBIČNO IZNENAĐENJE! A ovaj ZNAK ZODIJAKA oseća LJUBAVNU NESIGURNOST!

21. listopada 2020 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka već duži vremenski period osećaju određenu napetost. Jednostavno sam odnos nije toliko jak i siguran. A u principu ne znate kako da započnete tu temu sa voljenom osobom. Zato jejako bitno da u tom smislu preuzmete stvari u svoje ruke.

BIK

Budite spremni jer vas očekuje susret sa jednom veoma dinamičnom osobom. Sa osobom koja je svakako i više nego zanimljiva. Ali je u isto vreme i veoma komplikovana. Pa u prvim trenucima ni sami nećete znati šta je to što osećate. I kako treba da se ponašate.

BLIZANCI

Zbog vaše prevelike ambicije i upornosti na drugim poljima sama ljubav može dosta da trpi. I zbog toga morate da postavite prioritete u svojoj glavi. I morate da znate šta je to što vam je definitivno najvažnije. I oko čega treba maksimalno da se fokusirate.

LAV

Dobijate iskrenu i veoma jaku podršku voljene osobe u svojim postupcima. Jasno je da su se stvari između vas značajno ustabilile. I da je odnos podignut na znatno viši nivo. Pa samim tim treba dosta više da budete svesni da pored sebe imate pravu osobu.

RAK

Nema nikakvog smisla terati kontru i inatiti se kada je ljubav u pitanju. Jer na taj način sigurno nećete ništa postići. I tako ćete samo još dodatno ugroziti odnos. Zato pokušajte da se postavite sasvim iskreno i otvoreno. I da jasno iznesete i kažete sve ono što vas muči.

DEVICA

Ovo je svakako period u kojem treba da se opustite. Period u kojem pre svega treba da uživate u svim čarima ljubavi koju imate. Treba da se oslobodite i da pokažete i vi svoje emocije i osećanja. Treba da budete osoba koja je svesna sebe.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2