JARAC i RIBA: Kakvi su KAO PRIJATELJI, U LJUBAVI, i znaju li da OPROSTE!

JARAC i RIBA: Kakvi su KAO PRIJATELJI, U LJUBAVI, i znaju li da OPROSTE!

1. Maja 2018 Off By Luca

JARAC

Kao prijatelji,osobe rodjene u znaku JARCA su uvek iskreni.Znaju sta je ono sto  im je prioritet ali su uvek spremni da saslusaju osobu koju vole i da im se nadju kada je nesto potrebno.

Ako svoju tajnu poveris osobi rodjenoj u znaku Jarca onda mozes da  budes siguran da je nikada i nikome nece odati jer su ove osobe ne samo kulturne i  korektne vec su neko ko ima puno poverenja i neko ko je jednostavno odan i veran.

On licno obicno ima problem da bilo kome veruje te je zaista mali broj ljudi kojima se on poverava i odaje im svoje tajne ali je realnost da  oni koji se njemu povere imaju u njemu prijatelja koji im nikada nece okrenuti ledja

Ono sto im je najvaznije je porodica i zapravo su zbog nje spremni na mnogo toga.

 

JARAC U LJUBAVI

Ovaj znak u ljubavi ne zna za  ponos.Spreman je na mnogo toga kako bi osvojio srce osobe do koje mu je stalo i tu ne postoje nikakva pravila niti bilo sta sto osobe rodjene u ovom znaku ne bi ucinile kako bi usrecile  osobu koju vole.

On kada pati,pati na sav glas i retko kada krie tugu jer smatra da se osecanja ne trebaju kriti a sve i da hoce da sakrije on to jednostavno ne ume jer je toliko nezan i direktan da mu se sve vidi u ocima.

Ne postoji ono sto ne bi uradio kako bi osoba koju voli bila pored njega osim u slucaju da ta osoba ima nekog drugog.Onda JARAC jednostavno dize ruke jer ne zeli nikome da kvari srecu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2