JARAC I BLIZANCI! Osobe rodjene u ova dva znaka ce vas UVEK POBEDITI, oni ce biti uvek uporni sve dok ne bude po NJIHOVOM!

JARAC I BLIZANCI! Osobe rodjene u ova dva znaka ce vas UVEK POBEDITI, oni ce biti uvek uporni sve dok ne bude po NJIHOVOM!

11. ožujka 2018 Off By PLEOMAX23

Neki znaci zaista znaju kako ostvariti uspehe…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

JARAC

 

Jarac je znak koji je navikao da belezi odlicne rezultate,kod njih problem nastaje kada zabeleze neki neuspeh, jer se onda kod njih sve promeni.

Kada jarac belezi uspehe, izgleda kao da mu je to ”svejedno” ali kada im se desi neki neuspeh, onda jarac pokazuje sve sta ume.

Nikoga ne moze da motivise neki neuspeh kao sto motivise jarca, jer se onda oni trude koliko god mogu da sve isprave i da pocnu beleziti najvece moguce rezultate. Oni su vrlo jednostavni, oni su takvi, oni moraju da budu najbolji.

Jarac poseduje veliku energiju ali je takodje znak koji je veoma strastven, pa su posveceni svemu onome sto zele da ostvare.

Jarac najvise voli one naizgled ”nemoguce situacije” posto jarac za tu ”rec nemoguce” ne zeli da cuje pa pokusava svima da dokaze ali i sebi da je sve itekako moguce, onda oni pocinju da pokazuju svu svoju veliku sposobnost.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3