JARAC: Česte PROMENE će vas OSVEŽITI i POKRENUTI! A ovaj znak zodijaka USMERAVA svoju ENERGIJU na PRAVE STVARI!

JARAC: Česte PROMENE će vas OSVEŽITI i POKRENUTI! A ovaj znak zodijaka USMERAVA svoju ENERGIJU na PRAVE STVARI!

17. listopada 2020 Off By Jovana

OVAN

Pravo je vreme da shvatite šta je to što vas pokreće. Šta je to što vam na neki način daje snagu i što vas stimuliše. I u tom pravcu treba da idete. Bez obzira na to kakve ćete komentare dobiti od strne okoline. I da li će vas bilo ko osuditi na bilo koji način.

BIK

Bik, budite osoba koja je uvek spremna za akciju i dobar proovod. Osoba koja zna da se provede i koja širi pozitivnu energiju. Jer baš takav način života vama dosta toga može doneti lepog u životu. I u odnosu na sve to uživaćete u prelepim avaturama.

BLIZANCI

Ono što je vama nejasno jeste vaš osećaj kada ste u blizini voljene osoba. Neprekidno ste skeptični i napeti. I nikako ne možete da se opustite. Nikako ne možete da se maksiamlno prepustite i da budete ono što jeste. Zato je bitno da te sumnje jako dobro razmotrite.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

 

RAK

Već duže vreme planirate prelep susret sa osoba koja u vama budi pravu strast. Koja vas na pravi način usmerava i koja vam daje elan. Pa je u tom segmentu jako bitno da sve to ne odlažete dugo. I da prosto neke ključne stvari preuzmete u svoje ruke.

LAV

Ukoliko ste istinski nezadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Ukoliko ni sami ne znate šta tačno treba da radite. I kako pre svega treba da se ponašate. Budite spremni da slušate svoje srce i da se ne plašite promena. I da u tom smislu maksimalno ugodite sebi.

DEVICA

Sasvim je jasno da već duže vreme imate osećaj napetosti i tenzije. Već duže vreme vam se ne sviđa sam odnos koji imate sa voljenom osobom. I baš iz tog razloga imate potrebu da se okrente i da mislite na sebe. I ukoliko je to ono što će vas pokrenuti, budite odlučni.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2