JARAC: Česte PROMENE će vas OSVEŽITI i POKRENUTI! A ovaj znak zodijaka USMERAVA svoju ENERGIJU na PRAVE STVARI!

JARAC: Česte PROMENE će vas OSVEŽITI i POKRENUTI! A ovaj znak zodijaka USMERAVA svoju ENERGIJU na PRAVE STVARI!

17. listopada 2020 0 By Jovana

OVAN

Pravo je vreme da shvatite šta je to što vas pokreće. Šta je to što vam na neki način daje snagu i što vas stimuliše. I u tom pravcu treba da idete. Bez obzira na to kakve ćete komentare dobiti od strne okoline. I da li će vas bilo ko osuditi na bilo koji način.

BIK

Bik, budite osoba koja je uvek spremna za akciju i dobar proovod. Osoba koja zna da se provede i koja širi pozitivnu energiju. Jer baš takav način života vama dosta toga može doneti lepog u životu. I u odnosu na sve to uživaćete u prelepim avaturama.

BLIZANCI

Ono što je vama nejasno jeste vaš osećaj kada ste u blizini voljene osoba. Neprekidno ste skeptični i napeti. I nikako ne možete da se opustite. Nikako ne možete da se maksiamlno prepustite i da budete ono što jeste. Zato je bitno da te sumnje jako dobro razmotrite.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

 

RAK

Već duže vreme planirate prelep susret sa osoba koja u vama budi pravu strast. Koja vas na pravi način usmerava i koja vam daje elan. Pa je u tom segmentu jako bitno da sve to ne odlažete dugo. I da prosto neke ključne stvari preuzmete u svoje ruke.

LAV

Ukoliko ste istinski nezadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom. Ukoliko ni sami ne znate šta tačno treba da radite. I kako pre svega treba da se ponašate. Budite spremni da slušate svoje srce i da se ne plašite promena. I da u tom smislu maksimalno ugodite sebi.

DEVICA

Sasvim je jasno da već duže vreme imate osećaj napetosti i tenzije. Već duže vreme vam se ne sviđa sam odnos koji imate sa voljenom osobom. I baš iz tog razloga imate potrebu da se okrente i da mislite na sebe. I ukoliko je to ono što će vas pokrenuti, budite odlučni.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2