JA TI NISAM REZERVA I NIKADA TO NECU NI BITI!

JA TI NISAM REZERVA I NIKADA TO NECU NI BITI!

1. veljače 2019 Off By Jovana

Nemoj me zvati kada ti je potrebna strast i ljubav mog tela kada ti treba neko da popuni prazno mest u tvojoj posteljini. Nemoj mi se obracati ni onda kada te sve ostale odbiju i tek tada se setis mog broja, jer ti momentalno treba neko ko ce biti pored tebe. Zapamti decko, ja nisam tvoja rezerva, ni tvoja, ni nicija. Previse vredim za te tvoje igrice.

Pomislis na mene kada ti se sva druga vrata zatvore i kada zelis vezu samo da ne bi bio sam. Kada ti tesko pada samoca i ne mozes zapoceti ni jedan posao tako usamljen. Ne trazi me ni tada, necu biti tu. Neiskren si care, a ja takve ne podnosim, ne zovi me ni tada.

Ja ti decko nisam opcija, i nisam deo tvog spiska devojaka za svaki slucaj. Ja ti necu biti tu kao suvenir da ga skines sa police i razgledas kada ti je dosadno. Precenio si se dragi moj.

Ne razumes ti decko da ti ja nisam ona koja ce posluziti za tvoje mastarije, igrice i fantazije nocu. Ja nisam ta kojoj ce upropastiti zivot nekom kratkom vezicom i onda pozeleti srecan put. Duso ja vredim, ja previse vredim za takvu osobu kao sto si ti!

Nauci vec jednom ja pre svega volim sebe, zelim vise, zelim da volim trajno i da iskreno budem voljena. Nisam ti ja ta koja ce te tesiti i bodriti kada ti samoca zakuca na vrata.

Dragi moj ja nisam ta, jednostavno debelo si pogresio, nikako nisam rezerva niti tamo neka opcija.

Sada cu ti pomoci da shvatis ko sam zaista…

Procitajte nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2