Ja te   necu vuci za ruku i MOLITI te da OSTANES a ako odes znaj da nemas kome da se VRATIS!

Ja te necu vuci za ruku i MOLITI te da OSTANES a ako odes znaj da nemas kome da se VRATIS!

9. Aprila 2018 Off By Luca

Nisam ti ja od onih zena koje ce te moliti i zvati sto puta dnevno.Nisam ni od onih koje ce se ponasati kao da si jedini i koje ce ti staviti do znanja da ne mogu da zive bez tebe  jer ako samo dodje do toga ti ces od mene napraviti budalu kao i od svih drugih ali ja tebi to necu da dopustim.Spremna sam na mnogo toga kada iskreno volim ali ti ne dam da se igras sa mojim srcem i mojim emocijama jer ja necu da  budem kao  gomila nasminkanih lutaka u tvom zivotu.

Nisam ti ja od onih zena koje ce te moliti i zvati te sto puta dnevno.To vreme je proslo i vise se nikada nece ponoviti.Nemoj da se igras i da se nadas jer sam ja u medjuvremenu odrasla i  shvatila sam sta zelim a sta ne zelim.

Nisam ona lutkica koju si znao i sa kojom si mogao kako si hteo jer si tu lutkicu samo slatko lagao i slomio si je ali je nastavila nekako da dise.

I dosta joj je tebe za ceo zivot taman da si jedini na svetu….Ne zeli ti vise jer je ona sad jedna pametna zena koja zna sta  hoce i zna sta zeli,kao i to da  tebe ne zeli.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2