Ja se ne plasim LJUBAVI, meni su vec jednom SRCE NA KOMADE SLOMILI…

Ja se ne plasim LJUBAVI, meni su vec jednom SRCE NA KOMADE SLOMILI…

1. Marta 2018 Off By Luca

Kako ne mozes da shvatis?

Ja sa tobom ne mogu biti srecna.I nije do tebe.Do mene je.Ima veliki razlog zasto bezim od svakog muskarca na svetu.Zasto se kidam,zasto kazem ne hvala,meni je moja samoca dovoljna.

Ja sa tobom ne mogu biti srecna i ne pitaj se gde gresis,i  sta mi se to kod tebe ne svidja.Nije do tebe i do mene je.

Jednom su mi slomili srce i ja vise nikome i nikada  necu dati da to uradi ponovo.Da jos jednom zavolim pa da mi taj neko slomi srce,da me laze da mu je stalo pa da ode kada se najmanje budem nadala.

Da smisljam imena za nasu decu i zamisljam kucicu iz bajke pa saznam da on ima NJU.Da sam mu ja samo druga,dobra zamena i rezerva.Necu vise tako i ne mogu.Muka mi je vise.Necu da se dam nikome i da mi srce jos jednom bude slomljeno.Necu da se dam nikome,dosta je to moje srce patilo.

Neka hvala.Dosta mi je takve ljubavi.Neka hvala,zelim da ipak budemo samo drugovi.

Neka si rekao da sam kukavica,mozda i imas pravo,mada se ja ljubavi ne plasim.Ja samo ne zelim da budem povredjena i da mi srce opet neko zgazi kao da je parce papira.Jednom sam to dozivela i mnogo je bolelo.Drugog bi me puta dokrajcilo.

Ja se ne plasim ljubavi,plasim se ljudi koji ne znaju voleti a takvih je puno.

Pusti ti mene i moju samocu jer mi smo jedna na drugu navikle i lepo se slazemo.Ne bih ja tu nista menjala a sve i da hocu nemam snage za to.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2