Ja nisam OBICNA ZENA i nije me LAKO TRPETI,ali ja kada zavolim onda cu ti dati sve sto nisi ni sanjao da ces dobiti…

Ja nisam OBICNA ZENA i nije me LAKO TRPETI,ali ja kada zavolim onda cu ti dati sve sto nisi ni sanjao da ces dobiti…

11. Marta 2018 Off By Luca

Nije sa mnom lako,mili moj.

Ja sam ti od onih zena koja ce imati snage za dva zivota i koje nece tek tako rei ni da im je tesko ni da ih boli,jer ja cu stisnuti srce i pravicu se da je sve super i da sam srecna i smejacu se na sav glas i  kada sve u meni puca i od bola se raspada.

Nije  lako  sa mnom mili moj jer ja nisam obicna zena koju mozes da osvojis sa par jeftinih poklona i da se pravis da je sve u redu i da je imas za ceo zivot,da joj pricas price u koje samo mala deca mogu da veruju.

Jer  ja sam mnogo toga prezivela do sada i niko me ne moze tako lako slagati i prevariti i nemoj da ocekujes nemoguce jer se to nece desiti.

Ja cu se snaci i ja cu biti heroj i maher i neces imati pojma sta se u mojoj dusi desava.Mislices da te volim vise od icega a bices mi nebitan ili ces misliti da mi nije stalo nimalo a ovamo cu se kidati i raspadati od bola.

Sve zavisi od toga kakav ces biti prema meni,hoces li umeti da me cuvas i cenis ili ces mi srce na dva komada preseci i gledati ga kako krvari…

Sve zavisi od tebe a ja mogu kako god ti odlucis.Ako me budes voleo onako kako to zasluzujem sve ce biti mnogo lakse i bolje ali isto tako ako me budes gazio ja cu ti rado pokazati put do pakla.

Nemoj da se igras sa mojim srcem.To nemoj nikada.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2