Ja mozda jesam OSTAVLJENA ali nisam POBEDJENA, jer  ja nisam izgubila nista a ti ces kasno shvatiti da si gubljenjem mene IZGUBIO SVE..

Ja mozda jesam OSTAVLJENA ali nisam POBEDJENA, jer ja nisam izgubila nista a ti ces kasno shvatiti da si gubljenjem mene IZGUBIO SVE..

26. Aprila 2018 Off By Luca

Ja necu kriti da me je bolelo i da sam se raspala one noci kada sam shvatila a me lazes jer si tada ubio sve moje nade,a kako i ne bi…Ja sam sanjala porodicu i dom sa tobom a ti si se igrao sa mojim srcem i mojim mislima i napravio si mi pakao od zivota.

Jos mi se telo najezi kada shvati kako si me grlio a onda moje telo i moje srce preplavi strasan bes kada se samo setim kakav si kreten ispao i sta si mi samo uradio.Ja nisam zasluzila da me onako slomis i da me onako lazes jer ja sam ti dala sve sto sam mogla da ti dam.JA SAM ZELELA DA KRAJ TEBE STARIM i svima pricala kako se volimo i kako je nasa ljubav velika i snazna i kako nikada nece imati kraj.Ja sam zelela da te volim do smrti i da te imam i da ti rodim decu koja ce imati crnu kosu i tvoje prelepe oci.

Ja sam smatrala da sam nasla srodnu dusu i ponosno nosila svoj verenicki prsten  dok sam  razmisljala o nasem vencanju,o vencanici,o svemu lepom sto nas ceka.Sto sam morala ikada da te sretnem i sto sam morala ikada da te zavolim?

Da nisam ne bi mi srce puklo na dva dela kada sam shvatila da si svo  vreme bio samo dobar lazov i savrse glumac i da ti nikada i nije bilo stalo,JER dok sam ja zelela sve ti si samo hteo da se igras i nadam se da te boli onako kako je bolelo mene i nadam se da ce kajanje da te ubije i da te dokrajci jer je meni jako malo falilo  da mene bol za tobom ubije i da me secanje na tebe dokrajci.

I koliko te mrzim toliko sam ti i zahvalna sto si bio glup….sto si se odao i sto sam saznala….

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2