IZABERITE VAŠU JELKU I SAZNAJTE ŠTA DA OČEKUJETE U 2019-OJ GODINI!

IZABERITE VAŠU JELKU I SAZNAJTE ŠTA DA OČEKUJETE U 2019-OJ GODINI!

18. Decembra 2018 Off By Mirela

Došlo je vreme kada smo svi posvećeni dekoraciji našeg životnog prostora, a najveću okupaciju nam predstavljaju jelke. Verovali ili ne one su takođe pokazatelj naših ličnosti. Govore dosta o našem stilu, ukusu, energiji i još dosta drugih osobina koje nas ističu. Pre nego što krenete da ukrašavate vaše Božićno drvo razmislite koja boja i stil najviše karakterišu vašu trenutnu životnu situaciju. 

Presudno u izgledu jelke jesu ukrasi. Uz malu jelkicu nikako ne idu dzombasti ukrasi, jer jedan zauzima mnogo mesta i nećete moći da ispoljite svoju kreativnost. Kada su velike jelke u pitanju imate veću mogućnost da ispoljite svoju dekorativnu mogućnost uz kombinaciju veličine i oblika ukrasa. Pronađite pogodno mesto u kući na kom će vam se nalaziti vaše ukrašeno Božićno drvo, tako da bude upečatljivo, osvetljeno i da svaki gost koji vam uđe u dom primeti vaš trud i dekoraciju. 

Uskladite boje vašem temperamentu, ukusu i okruženju. Znate koliko puta ste otišli u goste i kada ste videli boje jelke pomislili ste: “Ova boja definitivno ispunjava karakter ove porodice!” Ili pak kada dodjete i pomislite: “Totalno su promašili dekoraciju, ovaj stil dekorisanja uopšte ne pristaje njihovom temperamentu!” Zato sedite i razmislite u kojoj boji i kom stilu sebe pronalazite ove godine i posvetite se vašoj dekoraciji.

Pored jelke ljudi se bave dekoracijom i ostatka doma, neka vaše boje i stil ostatka dekoracije budu u skladu sa vašom jelkom. A najvažnije od svega ovoga je da novu godinu i predstojeće praznike dočekate uz svoje najmilije. Neka vam praznici prođu u sreći, veselju i dočekajte novu 2019-u godinu u pozitivnoj atmosferi.

SREĆNI VAM PRAZNICI!!!

Stranice: 1 2