Izaberite svog ANDJELA i otkrijte vas NAJVECI BLAGOSLOV!

Izaberite svog ANDJELA i otkrijte vas NAJVECI BLAGOSLOV!

11. Maja 2019 Off By Jovana

Andjeo je oduvek bio simbol ciste duse i blagostanja. U svakome od nas krije se andjeo samo je pitanje koliko ga pokazujemo i isticemo pred drugima.

Svaki andjeo otkriva ono dobro i cisto u nama. Takodje svaki andjeo ima svoju moc i ono po cemu je poseban.

Mi smo vam spremili mali test. Na slici su vam cetiri andjela, a na vama je da izaberete jednog i otkrijete vas najveci blagoslov.

Izaberite izmedju andjela pod brojem jedan, dva, tri ili cetiri.

ANDJEO 1

Vi ste izabrali andjela ratnka. On je pravi primer osobe koja je u srcu ratnik, a u dusi svetac.

Vi ste osoba koja je glavni cuvar porodice i ljudi koji zive pod vasom zastitom. Veoma ste dobra osoba, nezna i pravicna. Takodje u vama se krije ratnik koji daje sve da zastiti svoje voljene ako su ugrozeni. Nikada ne odustajete i ljubav porodice i bliznjih vam daje snagu da idete dalje. Vasa sreca je skrivena u blagostanju i miru vase porodice. Harmonija koja vlada medju vama vam donosi mir i blagostanje. Vi ste neumorni borac za to.

Vi ste osoba koja sledi pravilo da je u zivotu sve moguce i takodje ste neustrasivi ratnik. To je vas blagoslov i vasa dobitna kombinacija, jer u zivotu tako postizete sve sto pozelite.

ANDJEO 2

Ako je vas izbor drugi andjeo, vas izbor je andjo istine. U zivotu se samo drzite istine i ruke i srce vam nikada nece zadrhtati.

Vi ste osoba koja se pridrzava istine, zivite istinu, prenosite isitnu. Ne bojite se nicega u zivotu, jer znate da ste uvek isli stazama istine. Uzor ste mnogima i vasi voljeni mogu samo da se ponose vama.

Ako zelite da saznate vise, procitajte nastavak na sledecoj stranici…


Stranice: 1 2