Izaberite jednu PRINCEZU i saznajte kada će Vam doći PRAVA LJUBAV!LJUBAV KAO U BAJCI!

Izaberite jednu PRINCEZU i saznajte kada će Vam doći PRAVA LJUBAV!LJUBAV KAO U BAJCI!

20. veljače 2021 Off By luca
LJUBAV IZ BAJKE – Izaberite jednu PRINCEZU i saznajte kada će Vam doći PRAVA LJUBAV! Na slici su prikazane tri princeze, Belle, Ariel i Aurora. Odaberite onu koja Vam se najviše sviđa i čija ljubavna priča Vas je očarala. Kada izaberete jednu od princeza, ona će Vam otkriti kada će doći LJUBAV IZ BAJKE u Vaš život. Nemojte previše da razmišljate, samo poslušajte svoju intuiciji i izaberite jednu. Tako će srodna duša da lakše dođe do Vas i srca.


  • PRINCEZA 1

Kao što je i ova princeza svoju ljubav upoznala kao zvijer, tako ćete i Vi. Morate da prestanete druge ljude da ocjenjujete prema spoljašnjem izgledu. Ova princeza koju ste izabrali Vas uči baš tome, da ljubav dolazi odakle se najmanje nadate. To što je njen princ izgledao kao rugoba, nije bilo bitno. Njihova ljubav je pobjedila sve prepreke i različitosti. Kada je ljubav pobijedila sve to, tek onda se otkrila prinčeva prava ljepota i da nije ono kao što izgleda.


Nema potrebe da uvijek svoju ljubav birate prema tome koliko je osoba lijepa. Jer kada nekoga zavolite, onda srce ne zna da gleda Vašim fizičkim očima, već onim duboko u nama. To je jedan od najljepših osjećaja koje ikada možete da doživite u životu. Ljubav je pravo čudo, baš kao ona iz bajke. I čak iako ne vjerujete, ljubav može da bude bajkovita. Za to Vam ne trebaju prinčevi i princeze, već emocije, malo mašte i ljubavi da sve to oblikuje u priču snova. Vaša srodna duša dolazi do kraja jeseni…

nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2