Izaberi ”TETOVAZU” koja ti se najvise dopada, i saznaj kakva si osoba u LJUBAVI, tetovaza koju izaberes otkriva mnogo toga o tebi!

Izaberi ”TETOVAZU” koja ti se najvise dopada, i saznaj kakva si osoba u LJUBAVI, tetovaza koju izaberes otkriva mnogo toga o tebi!

22. Aprila 2018 Off By Anđelko

Ne ponasamo se svi isto u ljubavi, svako od nas u ljubavi ima neke drugacije ciljeve, ali svakako da je svima nama stalo da srece u ljubavi imamo sto vise…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

TETOVAZA A.

 

Osoba ste koja od voljene osobe zahteva mnogo, koja od voljene osobe zahteva da ima mnogo kvaliteta.

Nije vam uopste lako da se odlucite da udjete u vezu, pa pri izboru partnera vodite mnogo racuna.

Kada udjete u vezu pokusavate sto vise mozete da ucinite za uspeh vase veze, mnogo se trudite da vi i vasa voljena osoba budete srecni.

Ovu tetovazu ste verovatno izabrali zbog ”kruna”, jer smatrate da ste vi i vasa voljena osoba ”kraljica i kralj”, smatrate da je vasa veza nesto posebno, da je vasa veza veoma uspesna i lepa.

Uvek nadstojite da u vasoj vezi bude sto je vise moguce mira i sloge, narucito vam je vazno da se vi i vasa voljena osoba uvek slazete dobro,veoma vam je vazno da imate poverenja jedno u drugo.

Osoba ste koja moze da predje ”preko nekih sitnica”, osoba ste koja ne trazi neki najmanji razlog kako bi zapocela neku nesuglasicu.

Osoba ste koja stvarno zna kako treba da se ponasa u ljubavi, osoba ste sa kojom je veoma lako ostvariti ljubavne uspehe, zaista ste dobra osoba u ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3