Izaberi RUZU koja ti se najvise DOPADA i saznaj kakva si osoba u LJUBAVI! Da li si osoba sa kojom je sreca u ljubavi lako ”DOSTIZNA”?!

Izaberi RUZU koja ti se najvise DOPADA i saznaj kakva si osoba u LJUBAVI! Da li si osoba sa kojom je sreca u ljubavi lako ”DOSTIZNA”?!

17. Marta 2018 Off By Anđelko

Svaka osoba voli ruze, posto ruze predstavljaju nesto prelepo, posto ruze odisu nekom neznosti…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

RUZA A.

 

Osoba ste koja je veoma jednostavna, koju uopste nije tesko upoznati, a koju kada upoznamo odmah o njoj steknemo veoma pozitivan utisak.

Osoba ste koja uvek pokazuje svoje ”pravo lice” osoba koja nikada ne ”glumi” da je nesto sto nije, nego osoba koja je uvek iskrena.

Vase ponasanje je upravo tako u zivotu, veoma jednostavno i sa mnogo iskrenosti, a slicno vase ponasanje je i u ljubavi.

U ljubavi ste osoba koja ne trazi previse, nego samo ste osoba koja trazi da ima mnogo ljubavi.

Od svoje voljene osobe samo ”tu ljubav” ocekujete i nista vise, jer kada imate ljubavi vama nista vise nije potrebno za srecu.

Prema volenoj osobi se ponasate sa mnogo razumevanja, sa mnogo postovanja, posto je to kod vas nesto veoma vazno, i uvek se tako ponasate.

Osoba ste kojoj nista nije tesko da ucini ako bi to usrecilo vasu voljenu osobu, cak naprotiv, vi cete to uradi veoma rado,posto vam je stalo do srece vase voljene osobe.

Takodje ste osoba sa kojom je ljubav veoma lako dostizna, sa kojom je ljubav kao ”prelepi san” jer vasa jednostavnost, vase ponasanje mnogo toga cine za uspeh vase veze. Osoba ste koja je stvarno dobra u ”ljubavi”.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3