IZABERI MANDALU SVOG   ZIVOTA – ono sto ti PORUCUJE ce te IZNENADITI!

IZABERI MANDALU SVOG ZIVOTA – ono sto ti PORUCUJE ce te IZNENADITI!

25. rujna 2021 Off By Dejana

AKO SI IZABRAO MANDALU BROJ JEDAN

Potrebno je da znate da postoji neko ko jedva ceka da vam kaze da ima jake emocije prema vama. To je osoba  koja je stalno u vasoj blizini i koga vi smatrate svojim dobrim prijateljem. Ni u snu ne bi ste mogli da zamislite da se medju vama desi nesto  vise od prijateljstva i to ce biti problem. Jer, kada ta osoba kaze sve sto joj   na srcu vi necete  znati kako da se ponasate.

Bice  vam odmah jasno   da cete je povrediti ukoliko joj kazete  da prema njoj nemate takve emocije. No, svakako cete je povrediti  i ako joj date laznu nadu jer nema sumnje da  tu osobu nikad necete  kraj sebe pozeleti  kao emotivnog partnera. I zato, jedini savet koji sada imamo z vas jeste da budete surovo iskreni.   Naravno da ce ta osoba biti povredjena ali  mnogo cete pasti u njenim ocima ako  budete   neiskreni  i date joj nadu za nesto sto nikada nece moci da se desi.

 

AKO SI IZABRAO MANDALU BROJ  DVA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da slusate  glas svog srca. Ukoliko vas ono vuce ka proslosti onda nema razloga  da ga ne poslusate. Jer, ako i dalje volite osobu   koja je sada vasa bivsa ljubav ne postoje razlozi da joj ne date sansu.  Da se prosto vratite na te stare staze i da jos jednom pokusate sa njom    da   pronadjete onu srecu koju ste davno izgubili. Nema bas nimalo sumnje da ce to biti uspesno, ali samo u slucaju ako su vase emocije  potpuno iskrene i ako ste potpuno sigurni da  zelite da nastavite   odnos sa tom osobom.

Da se vratite na stare staze. Pred vama su dani tokom kojih cete morati da donesete niz odluka ali ono sto  treba da kazemo jeste da ne smete slusati ljude  i njihova misljenja. Ovo je vas zivot  i samo vi imate prava da   ga zivite onako kako  vama odgovara.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2