Izaberi jedan simbol magije, jedan otkriva sta te ocekuje u LJUBAVI, drugi otkriva sta ti buducnost sprema, a treci je znak da te cekaju PROBLEMI!

Izaberi jedan simbol magije, jedan otkriva sta te ocekuje u LJUBAVI, drugi otkriva sta ti buducnost sprema, a treci je znak da te cekaju PROBLEMI!

27. Marta 2018 Off By Anđelko

Simboli magije, svaki simbol magije ima mnogo moci, a svaki simbol magije moze da nam donese neku ”moc” ili da nam otrkije nesto…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

SIMBOL A.

 

 

Postoje odrejdeni simboli magije koji mogu da nam otrkiju sta ce nam buducnost doneti, koji mogu da nam ”kazu” sta nas ocekuje u buducnosti.

Ovaj simbol koga ste izabrali, je upravo jedan od takvih simbola, jedan od simbola koji moze da vam otrkije sta vas ocekuje u buducnosti.

Kao sto mozete videti na ovom  simbolu se nalazi ”magicno oko” a ono upravo moze da otrkije sta nas ocekuje.

Ovaj magijski simbol buducnosti vam govori sledece o onome sto vam buducnost sprema :

”Uskoro ce pred vama biti teski izazovi, imacete dosta problema kako bi sebi obezbedili svetlu buducnost.

Prvo vas ocekuju problemi sa vasom voljenom osobom, pa onda sa vasim prijateljima, ali nemojte da vas to ”uplasi” jer na to treba samo da gledate kao na ”testove” kako bi resevanjem istih omogucili sebi srecniju buducnost.

Ovaj simbol koga ste izabrali porucuje da cete cim resite  te probleme, a sigurno cete uspeti u tome, uciniti sve sto je potrebno, i vama ce buducnost biti uspesna. Pokazite samo malo strpljenja i sve ce biti kako treba, kada sve to ucinite, vise dilema nece postojati, vama ce buducnost doneti srecu”.

Dakle ovaj simbol vam porucuje da cete imati mnogo problema, ali da vam buducnost ”sprema” srecu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3