IZABERI BUKET : Onaj koji te NAJVISE PRIVLACI otkrice KOJI je TVOJ TIP LICNOSTI!

IZABERI BUKET : Onaj koji te NAJVISE PRIVLACI otkrice KOJI je TVOJ TIP LICNOSTI!

14. rujna 2021 Off By Dejana

AKO SI  IZABRAO BUKET BROJ DVA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj  buket izabrati osobe koje znaju koliko vrede.

Sto znaci, ti si osoba koja se prema ljudima ponasa bas onako kako se oni ponasaju prema tebi.

Ako ti neko da ljubav, ti ces    se truditi da  toj osobi uzvratis istom merom

Ali, ako dodje do toga da shvatis da se neko na bilo koji nacin igra sa tvojom dobrotom i emocijama…  Sigurno je da ces umeti toj osobi da uzvratis milo za drago.

Kada pricamo o ljubavi…

Osoba si koja   je borac  i to ne samo kada su emocije u pitanju.

Kada ti je do nekoga stalo spreman si da uradis mnogo toga kako bi ta osoba bila tvoja. No, ti nikada ne diras ono sto je tudje, dok svim silama cuvas i branis ono sto je tvoje.

Moramo reci da nema sumnje da si osoba koja je odana i verna. Ukratko receno,nikad neces prevariti ali isto tako nikada ni oprostiti ako tebe neko prevari. Ili na bilo koji nacin izda.

 

AKO SI  IZABRAO BUKET BROJ  TRI

Osoba si koja nije imala lak zivot.

To je ono sto moramo da kazemo. Mnogo si patio ali je vrlo vazno da kazemo da si od svega  toga i iz svega toga naucio nesto bitno. Izvukao jednu veliku lekciju i da  sada znas da prepoznas  vrlo brzo ko ti je iskreni prijatelj, a ko samo glumi da jeste.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nikada sebi neces dozvoliti da gradis svoju srecu na necijim suzama ali isto tako   nikada neces dozvoliti da neko koristi tvoju dobrotu.  Kada pricamo o ljubavi moramo   da  kazemo da ti je jako vazno da si voljen. Ali,  neces nikada i po svaku cenu zeleti da iams nekoga.

Ako te osoba kraj koje si ne cini srecnom prosto ces krenuti dalje. Cak i ako je volis najvise na svetu. Ti dobro znas   da je ljubav nesto sto se desi kad se najmanje nadamo. Da ljubav ne moze da se naredi.

Da srce ne bira koga ce voleti.

 

Stranice: 1 2