Idi iz mog zivota ili dodji sa namerom da OSTANES ZAUVEK:Ovako me najvise boli,sad te imam,sad te NEMAM…

Idi iz mog zivota ili dodji sa namerom da OSTANES ZAUVEK:Ovako me najvise boli,sad te imam,sad te NEMAM…

11. Marta 2018 Off By Luca

Ja ne znam na cemu sam sa tobom i ja ne znam sta sam tebi ja.Ne znam da li ti je makar malo stalo ili sam ti samo jedna lutkica prema kojoj nemas ni grama emocija.

Ja ne znam na cemu sam ja sa tobom i ne znam da li ti je malo stalo ili se hladan kao led i nimalo ne maris ni za sta sto ima veze sa mnom.

Taman se naviknem da te nema ti mi dodjes i taman se naviknem da si ponovo tu ti opet odes i dzaba se ja trudim da me ne boli kada se srce samo od sebe raspada i kada placem na sav glas.

Ja ne znam na cemu sam sa tobom i da li ti je do mene imalo stalo i to je ono sto najvise boli.Sto sam ti dala srce u ruke i sto sam ti dopustila da se igras sa njim onako kako ti zelis,kao da je staklo i neka igracka koju si do sada sto puta razbio pa bi onda da je opet sastavis i da je mazis.

Ja ne znam na cemu sam sa tobom ali znam da necu biti srecna sve dok si takav kakav jesi i dok nemam hrabrosti da odem niti razloga da kraj tebe ostanem.

Mnogo  bih toga ja htela da promenim ali sta ja tu mogu kada te ovo ludo sr4ce voli vise od icega na svetu,pa sve i da hocu ja ne mogu da ti odolim!

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2