I kada je najteže KUMA je ta koja će ti reći “TU SAM ZA TEBE!”

I kada je najteže KUMA je ta koja će ti reći “TU SAM ZA TEBE!”

31. ožujka 2020 Off By Jovana

Ali ona nije samo tu kada su lepi dani u tvom životu. Vas dve ste podrška jedna drugoj i kada teški dani zakucaju na tvoja vrata.

Kada te srce boli i kada ti se svet ruši njen zagrljaj će ti vratiti veru i snagu. Znaš da pored ssebe imaš nju koja će zajedno sa tobom naći rešenje. Ona je ta koja će tvoj problem rešavati kao svoj i neće ti dopustiti da odustaneš.

To je osoba kojoj bezuslovno verujete i možete joj pružiti sve svoje tajne na dlanu. Znate da vas nikada neće izdati. Znate da će biti tu za vas i kada niste upravu. Kada napravite najvecu grešku u životu ona ce biti tu.

Njen savet je zlata vredan. Znate da niko iskrenije neće sagledati situaciju u kojoj se nalazite i niko iskrenije neće predložiti rešenje. Kumu niko ne može da zameni!

Ona vam je kao sestra. Nekada nije potrebno krvno srodstvo da bi vam neko postao član porodice. Ona upravo to jeste veoma bitna osoba u vašem životu. Neko ko vam je bezbroj puta dokazao da moćete da računate na nju.

Vi ste sestre koje veže nevidljiva veza koju niko ne može da uništi. Neko ko će vam pokazati prave vrednosti u životu.

Uvek je tu da vam pokaze koliko ste joj bitni u zivotu. Uvek je tu da vam dokaze da je ona bas ta koja je sa razlogom vasa kuma. Ona je tu uvek kao i vi za nju.

Svima nam je jasno koliko nam kuma znaci. Znamo da bi za nju uradili sve. Ona nam je bukvalno kao sestra i ponosimo se sa njom.

Stranice: 1 2