I kada je najteže KUMA je ta koja će ti reći “TU SAM ZA TEBE!”

I kada je najteže KUMA je ta koja će ti reći “TU SAM ZA TEBE!”

31. ožujka 2020 Off By Jovana

Tvoj andjeo čuvar, tvoja najveća podrška i osoba koju ti je sam Bog poslao da bude tu uz tebe i ti uz nju je definitivno tovja kuma!

Kuma nije neko ko ti je postao blizak preko noći. Ona je bila uz tebe i mnogo pre, samo ste svoju vezu učvrstile samim činom kumstva.

Kuma ti je mnogo pre dokazala da je osoba kojoj možeš verovati i na koju se možeš osloniti.

Možete li nabrojati situacije sve u kojima ste bile jedna uz drugu? Verovatno ne možete svih odjednom da se setite svih i nemoguće je. Ali kada sednete i razmislite mnogo toga ste prošle zajedno.

Kada vam u životu sve dobro ide i kada sreća sija na vašem licu ona je tu. Sreću će da deli sa vama. Biće srećna zbog vašeg osmeha i poželeće večno da vas gleda tako nasmejanu.

Bez skrivenih namera i kvarnih misli iskreno će se radovati svakom vašem uspehu. Znate da pred njom možete da budete ono što jeste, bez maske i bez straha. Znate da je ona ta koja neće poželeti da uništi vašu sreću. Ona će uvek biti ta koja nikada ni u najgorem snu neće poželeti vam zlo.

Kuma je dar od Boga da nikada ne budeš sama. Ona je ta koja će vam bezuslovno pružiti ljubav i podršku. Ona je ta koja će reći i pokazati da je tu i kada niko drugi nije. Njena ljubav i podrška je nešto iskreno i prelepo što vam se može desiti u životu samo jednom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2