Hteli to ili ne, zivoti ovih znakova ce se MNOGO PROMENITI u NAREDNIM DANIMA!

Hteli to ili ne, zivoti ovih znakova ce se MNOGO PROMENITI u NAREDNIM DANIMA!

25. rujna 2021 Off By Dejana

     BLIZANCI

Jedina   poruka koju imamo za vas jeste da je krajnje vreme da uzmete svoj  zivot u svoje ruke.

Da se posvetite sebi i da uzivate u svemu onom sto imate. Ako postoji osoba do koje vam je stalo jedino sto treba da uradite jeste da joj kazete sve sto vam je na dusi. Prestanite vec jednom da mislite na svoj ponos. Prestanite vec jednom da   se pitate sta ce vam ko reci jer je zivot samo jedan a vi ste   izgubili i previse vremena cekajuci da se neke stvari dese  same od sebe.

Vi ste znak koji je voljen. Nema zapravo ni najmanje sumnje da osoba koju zelite kraj sebe oseca isto sto i vi. Samo je vazno da cuvate ono sto imate odnosno da se borite za ono do cega vam je stalo. Okrenite broj osobe do koje vam je stalo i razmislite o tome da joj konacno kazete da vam je stalo jer nema nimalo sumnje da su emocije obostrane!

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  JARAC

I dalje se nista ne menja u vasem  zivotu. Jako vam je stalo do toga da    jednog strelca imate kraj sebe ali on prosto nije spreman na velike promene. Nema nimalo sumnje da  ste mu bitni ali on je jednostavno ovog puta resio da ne pravi nikakve promene  i da sve ostane kako jeste.

Vi morate da se pomirite sa tim da bi on radije pristao da se medju vama nikada nista ne desi, cak i ako vas voli, nego da dodje do toga da pokusate nesto pa da to ne uspe.

Naravno da je     vama stalo i da vi jako patite ali ono sto moramo da kazemo jeste da je  vreme da se pomirite sa tim da se neke stvari ne mogu desiti. Da su sada vase zelje vece nego sto  je realno.   Ovo prosto nije vreme za ljubav, a ako zelite da budete iskreno srecni onda prosto morate naci nacin da tu osobu prebolite. Da krenete dalje.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2