Horoskopske ljubavi:Ovnu je sudjena Vodolija,Raku Blizanac, a Jarcevima Strelac!

Horoskopske ljubavi:Ovnu je sudjena Vodolija,Raku Blizanac, a Jarcevima Strelac!

5. Aprila 2018 Off By Luca

RAK I BLIZANAC:

Ovo je u velikoj vecini slucajeva jedna stvarno mirna i harmonicna  horoskopska kombinacija.

I Raku i blizancu je porodica osnova svega tako da kada se osobe rodjene u ovim znacima sretnu i  pronadju u ljubavi,odnosno zavole sve drugo prestaje da postoji.

Ni jedno ni drugo  ne vole flert i zabavu sa strane vec daju sve od sebe da usrece osobu sa kojom su,a nema nimalo sumnje  u to da je ovo ljubav za ceo zivot,jer kada se oni sretnu uvek se trude da od njihove veze nastane nesto veliko,dakle da stvore dom i porodicu.

Narocito ako je zena Rak a muskarac Blizanac,onda im ne treba puno vremena da   njihova veza predje na veci stepen i retko kada budu dugo u vezi jer im je cilj da se sto pre odluce za  brak,jer nemaju sumnje da su nasli svoju srodnu dusu.

 

JARAC I STRELAC:

Ovo je jedna od najtezih kombinacija u zodijaku.Iako je jasno kao dan da ovde postoje velike slicnost, isto tako postoje i velike razlike u  njihovom karakteru.Strelac je neko ko voli da igra na sigurno dok je Jarac sa druge strane neko ko voli da se igra i zabavlja i da uziva u zivotu.

Jarac je zbog ljubavi spreman na sve,a Strelca nekada ljubav plasi ali bilo kako bilo ovaj par je kao magnet koji uvek jedan vuce drugog i koji se ludo privlaci iako su nekada sanse minimalne da ostanu do kraja zivota zajedno.

Oni ne mogu da budu prijatelji a nije im bas lako ni da budu vise od toga.

Stranice: 1 2