HOROSKOP za SLEDECU SEDMICU:   Neko MORA da IZABERE da li da SLUSA SRCE ili RAZUM!

HOROSKOP za SLEDECU SEDMICU: Neko MORA da IZABERE da li da SLUSA SRCE ili RAZUM!

12. listopada 2021 Off By Dejana

       Pred vama je horoskop za sledecu sedmicu.

 

 OVAN

Jako je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da znate  na cemu ste sa osobom do koje vam je stalo. ona je neko ko itekako zeli da vas usreci i vi  treba da joj vratite istom merom.

Ljubav je ono sto se desi onda kada se najmanje nadamo.

 

 BIK

Sledeca sedmica vama   nece doneti nista posebno. To je ono sto moramo da kazemo. Odlicno znate sta je ono sto zelite i  sta je ono sto vam treba. Razmislite o svemu jer se neke stvari dese onda kada im se najmanje nadamo.

Budite strpljivi.

 

 BLIZANCI

Moramo reci da je bitno da ne zurite nigde. Imate vi nekog na koga mozete da se oslonite i to je cinjenica ali nema rzaloga da pravite dramu tamo gde je nema.

Uzivajte u onom sto imate i neka vam ne fali strpljenja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je bitno da znate da je jednom lavu stalo do vas. Jako je vazno da ne dajete nikome laznu nadu. Ali, nemojte ni kriti sta je ono sto zelite i osecate. Dajte sebi vremena za sve. To je najbolje resenje.

 

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ste vi voljeni. Vi itekako mozete da budete jaki jer kada imate nekog na koga mozete da se oslonite onda imate sve.

Samo dajte sebi dovoljno vremena da razmislite o svemu.

 

 DEVICA

Moramo da naglasimo da ce sledeca  sedmica biti jako burna.  No, to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate vec da sacekate da sve dodje na svoje.  Onaj ko zna da se bori na krjau dobije sve ono sto zeli.

To je jako vazno da kazemo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2