HOROSKOP za PONEDELJAK I UTORAK! Jedan znak se bespotrebno opterećuje!

HOROSKOP za PONEDELJAK I UTORAK! Jedan znak se bespotrebno opterećuje!

13. Septembra 2021 Off By Mirela

OVAN

Počele su da se pojavljuju osobine i karakteristike koje vi još uvek niste upoznali kod partnera. Jasno vam je da se nešto čudno događa. Da je partner napet i nervozan iz vama nepoznatih razloga. Pokušajte da ga saslušate i razumete. Jako će mu prijati vaša podrška i vaši saveti.

BIK

Veoma ste pozitivni i raspoloženi. sve vam ide od ruke i baš onako kako ste planirali. Upravo tu energiju veoma korisno prenosite i na voljenu osobu. Pa na taj način uspevate odnos značajno da osvežite i podignete na znatno viši nivo. Osmeh nikako ne skidate sa lica.

BLIZANCI

Do vas dolaze određene informacije za koje niste tako sigurni. Nisu vam pouzdane, a opet u vama stvaraju osećaj nelagodnost. Počinjete da sumnjate u partnera i to vas istinski nervira. Zato olakšajte sebi i sedite i otvoreno razgovarajte. Bez bilo kakvog ustručavanja ili ustupanja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Ukoliko imate potrebu da se na nekoliko dana osamite. Ukoliko imate prosto potrebu da se na određeni način zatvorite u seb. I da u tim trenucima pre svega rešite neke stvari u svojoj glavi. Tako i postupite. Jer ukoliko sebe budete forsirali sigurno nećete ništa ni postići.

LAV

Imate jako veliku dozu povezanosti sa voljenom osobom. Sasvim je jasno da se u poslednje vreme jako dobro razumete. I da među vama pre svega vlada jako lepa atmosfera. Što vam je jasan pokazatelj da ste uspeli. I da ste izgradili jedan veoma iskren i otvoren odnos.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka morate da znate da sebe opterećujete nebitnim stvarima. Morate da znate da ste i više nego napeti i nervozni. I da ste u svemu tome u potpunosti zanemarili sebe i svoje potrebe. U potpunosti ste postali osoba koja ne postupa racionalno.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2