HOROSKOP ZA POČETAK NEDELJE ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA!

HOROSKOP ZA POČETAK NEDELJE ZA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA!

19. Jula 2022 Off By Luca

 

VAGA

Drage vage, vi ćete morati da budete veoma oprezne na početku nedelje. Vi ništa ne trebate prepuštati slučaju. Naime, vama sam početak nedelje donosi negativna dešavanja kako na poslu, tako i na planu ljubavi i vama neće biti ni malo lako da izađete na kraj sa njima. Horoskop za početak nedelje vas upozorava.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, nedelja će vam započeti lepo i to najviše zbog nečega što vas očekuje na planu ljubavi vašeg života. Naime, na početku nedelje vas očekuje nešto zaista sjajno. Vaša voljena osoba će učiniti nešto divno zarad vaše sreće.

STRELAC

Dragi strelci, vi ćete se jako mnogo razočarati u jednu vašu dragu osobu na početku nedelje. Jedna vaša draga osoba će učiniti nešto što vi svakako da niste zaslužili. Vama nedelja neće započeti onako kako ste to priželjkivali.

JARAC

Dragi jarčevi, vi trebate rizikovati kako sa vašim postupcima, tako i sa vašim odlukama na početku nedelje. To trebate činiti zbog toga što će vam položaj planeta savršeno odgovarati. Vama će zaista sve polaziti za rukom.

procitaj:

Strelac i Jarac pametni ljudi ih obozavaju a samo budala moze sebi dozvoliti da ih izgubi.

VODOLIJA

Drage vodolije, vas će jako zabrinuti dešavanja koja vam donosi početak nedelje i u to nema nikakve dileme. Vas će prvo zabrinuti neki problemi na poslu, pa će vam posle toga postati savršeno jasno da vaš partner nešto veoma značajno skriva od vas. Horoskop za početak nedelje vam donosi loše vesti.

RIBE

Drage ribe, ako se po jutru dan poznaje, onda će vama predstojeća nedelja biti prelepa. Naime, vas na početku nedelje ne očekuju nikakvi problemi. Čak naprotiv, vas očekuju veoma lepa dešavanja koja će vam mnogo značiti. Jednostavno će vam nedelja započeti onako kako te to samo poželeti mogli.

Stranice: 1 2