HOROSKOP PONOVNIH SUSRETA! Zvezde otkrivaju da ova DVA znaka ocekuju SUSRETI sa osobama koje su im mnogo ZNACILE  u PROSLOSTI!

HOROSKOP PONOVNIH SUSRETA! Zvezde otkrivaju da ova DVA znaka ocekuju SUSRETI sa osobama koje su im mnogo ZNACILE u PROSLOSTI!

26. April 2018 Aus Von Anđelko

Proslost je nesto sto je daleko iza nas, proslost ne mozemo promeniti, ali isto tako veoma tesko mozemo da budemo a da ne razmisljamo o proslosti, pogotovu ne mozemo da ne razmisljamo o nekim osobama koje su nam bile mnogo vazne u proslosti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koga ocekuje PONOVNI SUSRET sa osobom iz proslosti je RAK:

 

Dobro se zna koliko su rakovi emotivni, koliko su im emocije izrazene, koliko su emocije kod njih primetne, upravo zbog toga su osobe rodjene u znaku raka one koje razmisljaju o proslosti, koje razmisljaju o svim desavanjima u proslosti, o osobama iz proslosti.

Upravo zvezde porucuju rakovima da ce uskoro ponovo biti u drustvu jedne osobe sa kojom su mnogo vremena provodili u proslosti.

Rakovima je mnogo stalo do prijatelja, a upravo je osoba sa kojom ce ponovo biti u drustvu rakovi biti njihov jedan prijatelj, osoba sa kojom su rakovi u proslosti imali mnogo zajednickih trenutaka, a to prijateljstvo se “zavrsilo“, zbog nekih ne preterano vaznih razloga.

Werbung

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3