HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA za SEPTEMBAR: Evo ko ce IMATI PRILIKU da OSTVARI SVOJE SNOVE!

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA za SEPTEMBAR: Evo ko ce IMATI PRILIKU da OSTVARI SVOJE SNOVE!

31. kolovoza 2018 Off By luca

OVAN

Septembar koji nam dolazi ce za vas biti veoma zanimljiv kada je u pitanju ljubav.Velike su sanse da ce doci  do toga da slobodni Ovnovi  pronadju  nekog sa kim bi mogli da ostvare aferu ako vam je do toga,dok su sanse da pronadjete pravu ljubav u ovom periodu veoma male.

 

BIK

Moguce je da cete se tokom ovog meseca razocarati u nekog do koga vam je iskreno stalo. To je ono sto  ce vam obeleziti mesec ali ne smete zbog toga da ocajavate i da prestanete da verujete drugim ljudima samo zato sto vas je neko koga ste  mnogo voleli. Kada je rec o poslu nece biti vecih promena.

 

BLIZANCI

U mesecu koji je pred nama vi cete imati srece kada je o novcu rec. Ovo je idealna prilika da resite ono sto vas muci    i da pomognete ljudima do kojih vam je stalo a koji imaju odredjene probleme.Nece  biti vecih promena kada je o ljubavi rec.

 

RAK

Mnogi Rakovi ce tokom meseca septembra biti euforicni i imace potrebu da probaju nesto novo.  Iako ovo bas i ne ide uz vas,jer ste vi nekako statican tip, ova ce vam promena itekako prijati.Imacete mogucnost da zaboravite na neke stvari koje vas u poslednje vreme bole i da pocnete novi zivot.

 

LAV

Vama ce u mesecu septembru biti veoma zanimljivo kada je o ljubavi rec.Dok cete vi zeleti jednu osobu, druga osoba ce  zeleti vas, tako da cete se naci u  trouglu ali su male sanse da vam u ovom periodu bude dobro kada   je ljubav u pitanju jer  vas osoba koju zelite jednostavno ne voli.

 

DEVICA

Sudeci po Ciganskim kartama,postoje velike sanse da cete u ovom mesecu biti prevareni  i da ce doci do   razocarenja.  Ovo se moze odnositi i na  prevaru kada je rec o emocijama,ali o tome da vas na vasem radnom mestu neko “napravi budalom”.Zato morate paziti kome verujete i sta radite.

 

VAGA

Pred vama je mesec kad cete morati da shvatite sta je ono sto zelite,odnosno koga zelite.U vasem zivotu se trenutno nalaze dve osobe kojima je do vas iskreno stalo,ali vi morate da preispitate svoje srce i da shvatite ko je osoba koja  je u njemu.Tako nikome necete slomiti srce niti dati laznu nadu.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2