HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Koga ceka sreca,a koga tuga?!

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA APRIL: Koga ceka sreca,a koga tuga?!

19. Marta 2018 Off By Luca

OVAN

 

Dragi Ovnovi,karte pokazuju da bi ste se mogli u mesecu koji nam dolazi razocarati u ljubav,tako da bi za vas  najbolje bilo da ne ulazite u nove veze  u toku aprila,a ako ste zauzeti onda nemojte menjati svoj status vec pokusajte da ostanete smireni kada dodje do rasprava sa vasim partnerom jer vam ovaj mesec nece biti bas talican na planu ljubavi.

 

BIK

Iako ce stanje na poslu  biti ravno katastrofi pa je veoma moguce da cete imati   problem sa finansijama,ljubav ce kod vas prosto cvetati i vasa druga polovina ce dati sve od sebe da vas usreci i zadovolji tako da se vi necete previse nervirati zbog poslovnih problema jer ce vam ljubav dati snagu za sve.

 

 

BLIZANCI

Nemojte donositi vazne odluke u ovom mesecu jer su zvezde u takvom polozaju da su velike sanse da te odluke  budu pogresne i da vas skupo kostaju.Ovo se narocito odnosi na posao jer bi ste mogli izgubiti vecu svotu novca.

 

RAK

Imacete problema sa stresom i nervozom,a sve ce to  biti zbog losih odnosa sa vasim partnerom.Vama je ljubav smisao zivota i kada na ovom planu ne ide sve onako kako treba,vi se prosto izgubite i onda svuda pravite greske i niste ni sami svesni svojih postupaka.

 

LAV

Ako ste slobodni ovo bi mogao  biti dobar period za vas.Moguce je da ce doci do novog poznanstva koje nece  biti fatalna ljubav niti ljubav na prvi pogled vec jedno lepo prijateljstvo koje ce prerasti u ljubav ako vi i druga osoba to budete zeleli.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3