HOROSKOP OTKRIVA šta vam prijatelji kažu iza ledja! ŠTA VAM ZAMERAJU!

HOROSKOP OTKRIVA šta vam prijatelji kažu iza ledja! ŠTA VAM ZAMERAJU!

1. svibnja 2020 Off By Jovana

U današnje vreme ne možete tačno znati šta ko zaista misli o vama. Ne možete to ni od ljudi koji su vam prijatelji.

Ne mislimo time da su oni loši. Svako od nas ima svoju manu, samo što ne čujemo tu stranu od drugih jer ne žele da nas povrede.

Horoskop otkriva šta vaši prijatelji misle o vama i kažu možda ali iza ledja.

OVAN

Ti si samouveren osoba. Sposoban si i kreativan. Imaš toliko ideja i ističe ih. Uvek samouvereno sprovodi.edjutim, prikpči malo i tvoji prijatelji imaju ideje. Zašto misliš da su samo tvoje najbolje. Zašto im ne bi dopustio da ih lepo pokažu, a mogao bi i da ih usmeriš da se one ostvare.

BIK

Ti si veoma uutljiva osoba, to ti prijatelji zameraju. Super je to što možeš da komuniciraš sa prirodom i životinjama, ali prijatelji žele da komuniciraš sa njima. Ono bi rado da iznrišu tu tvoju ćutljivost.

BLIZANCI

Često znaš da obećaš neku sitnicu, ali na kraju ne održi obećanje. Zabavan si i zbog toga te obožavaju. Moraš paziti šta kažeš o to i ispuniti. Nemoj dozvoljava ti da razočaraš prijatelje. Znamo da to je stalo do njih, baš zato moraš paziti kako se ponašaš prema njima. Medjutim mogli bi prestati da te zovu jer ih često ispaljuješ.

RAK

Moraš malo da smanji žaljenje i kuka je. Prijatelji a jeste stalo do tebe o do tvoje sreće. Medjutim, ti preteruješ. Ne moraš u svakom momentu da ističe kako se osećaš. Upitah bolje svoje prijatelje kako se oni osećaju.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2