HOROSKOP otkriva koje su njegovi NAJVEĆE NESIGURNOSTI!

HOROSKOP otkriva koje su njegovi NAJVEĆE NESIGURNOSTI!

11. Juna 2019 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka veliku su perfekcionisti i organizatori. Njima je jako bitno da sve ide baš onako kako treba. Prema unapred osmišljenom planu i programu. Pa upravo iz tog razloga često sebi nabijaju tenziju i strah. Bude sumnju i nesigurnost. Teraju sebe da uvek budu najbolji i ispred svih.

BIK

Bikovi vole miran i lagodan život. Uživaju u svom konforu i ustaljenim navikama. Upravo iz toga razloga stvaraju otpor prema svakom vidu promena. Veoma su skeptični i suzdržani po tom pitanju. Oni se istinski plaše nepoznatog prostora i svega što se kosi sa njihovim ustaljenim navikama.

BLIZANCI

Osobe u ovom znaku zodijaka veoma često sakrivaju se iza svoje maske. Trude se da nose osmeh na licu i osećaj zadovoljstva. Čak i u onim situacijama kada im se možda sve ruši. Imaju osećaj indiferiornosti prema iskazivanju negativnih i tužnih osećanja i situacija.

RAK

Rakovi su osobe koje teško stiču poverenje u druge ljude. Baš iz tog razloga to su osobe koje su veoma uzdržanog i distanciranog stava. Čak i osobe koje su u njihovom društvu ne uživaju njihovu potpunu naklonjenost i poverenje. Upravo iz tog razloga ove osobe se plaše da budu iskrene i sto posto ono što one istinski i jesu.

LAV

Lavovi su osobe koje uživaju da nameću drugima svoje principe, stavove i moralne norme. To im diže samopouzdanje i sigurnost. takođe teže da u društvu izgrade osećaj zavisnosti. Tačnije, uživaju da se druge osobe slepo oslanjaju na njih i na njihovo mišljenje.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka često iskazuju svoju nesigurnost. I to upravo potvrđuju kroz svoje specifično ponašanje. To ponašanje se pre svega ogleda u traženju priznanja od drugih. Da rade stvari baš onako kako treba.

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2