HOROSKOP ISTINE! Koji znak vazi za NAJPRAVEDNIJEG, koji znak je NAJISKRENIJI a za kog znaka mnogi veruju da ima ”NAJBOLJU DUSU”?!

HOROSKOP ISTINE! Koji znak vazi za NAJPRAVEDNIJEG, koji znak je NAJISKRENIJI a za kog znaka mnogi veruju da ima ”NAJBOLJU DUSU”?!

22. Marta 2018 Off By Anđelko

Svaki znak zodijaka poseduje nesto u cemu je najbolji, isto tako svaki od znakove poseduje nesto posebno, dragoceno…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

Kada se radi o PRAVDI, mnogi smatraju da je NAJPRAVEDNIJI ZNAK SKORPIJA :

 

Skorpija je znak koji su uvek izdvaja, osobe rodjene u znaku skorpije su dragacije, u vecini slucajeva se ponasaju drugacije od drugih ljudi.

Skorpija je znak koji ume da ceni sebe, znak su koji veruje u sebe i u sopstvene mogucnosti, i znak koji se ”oslanja samo na sebe”.

Nezavisnost skorpija je ono cime se one ponose, jer su osobe rodjene u znaku skorpija uvek nezavisne.

Skorpija je znak koji je navikao na uspehe, ali svaki od uspeha koje je ostvarila je zasluga samih skorpija, niko im u tome nije pomogao.

Za skorpije mnogi smatraju da se najpravednije zbog njihovog postupanja.

Kod skorpija se sve svodi na to da onako kako mi cinimo tako ce nam ”one vratiti”.

Skorpija ne dozvoljava bilo kome da koristi njenu dobrotu, to je nesto sto skorpija ne podnosi.

Ako je neko od nas pazljiv, nezan i dobar prema skorpijama, mozemo ocekivati da nam sve skorpije ”duplo” vrate, da pokazu nam veliku ljubav, neznost dobrotu, ali ako bilo ko pokusa skorpiju da iskoristi  da povredi, skorpija ce znati kako da reaguje, a ta osoba se nece osecati prijatno.

Veoma su pravedne, sve sto cine je pravedno, kada vide da je neko dobar covek skorpija  ce gledati da mu pokloni ljubav i razumevanja.

Postoji mnogo razloga zbog koje mnogi smatraju da su skorpije najpravednije, a to bi se lako moglo ispostaviti kao istina.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3