FONTANA LEPIH ZELJA! Izaberi jednu ”MAGICNU FONTANU” i ona ti otkriva da li ce se tvoja najveca i najbitnija zelja ostvariti!

FONTANA LEPIH ZELJA! Izaberi jednu ”MAGICNU FONTANU” i ona ti otkriva da li ce se tvoja najveca i najbitnija zelja ostvariti!

16. Aprila 2018 Off By Anđelko

Potrebno je da imamo mnogo srece kako bi nam se neka zelja ostvarila, ali uvek trebamo da verujemo u ostvarenje zelja, jer se zelje zaista ostvaruju…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

MAGICNA FONTANA 1.

 

Imali ste vi vec prilike da uzivati u sreci koja je izazvana ostvarenjem nekih vasih zelja, jer su vam se neke zelje vec ostvarile.

Ionako ste uvek verovali u ostvarivanje zelja, a kada su vam se te zelje ostvarile, vasa vera je postala jos jaca, snaznija…

Naravno da vi imate jos mnogo zelja koje zelite dam se ostvare, ali jedna vam je najbitnija, upravo ta zelja vam mnogo znaci.

Ova magicna fontana vam porucuje da ce vasa zelja biti ostvarena, ali ne bas odmah.

Bice potrebno da prodje jos malo vremena, bice potrebno vreme kako bi se ona ostvarila ,jer nije uopste lako da se ona ostvari.

Ali vremenom ce se ona ostvariti a vama ce to doneti srecu, mnogo vere pokazujete u ostvarenje zelja, pa ce vam ova fontana vasu zelju i ostvariti.

Budite jos malo strpljivi pa cete posle toga uzivati u ostvarenju vase zelje, koja ce vas, nema dileme, usreciti.

Dakle ova fontana porucuje da ce se vasa zelja ostvariti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3