Evo ZASTO je ZENA OVAN jedna od NAJBOLJIH zena!

Evo ZASTO je ZENA OVAN jedna od NAJBOLJIH zena!

14. veljače 2018 Off By luca

 

Zene u ovom znaku su ozbiljne,one znaju sta zele,ali su u dusi velika deca.Zapravo su Ovnovi ljudi koji imaju najbolju dusu.

Medjutim,one ipak sa  vremena na vreme imaju potrebu da se svadjaju,samo zato da pokazu koliko su zapravo dominantne,snazne i hrabre.

Kada je rec o ljubavi,zena Ovan zeli prav ljubav,ali zahteva da joj partner bude blizu.Ona ce retko kada  pristati na vezu na daljinu jer zeli da oseti ljubav partnera i da prosto cesto bude uz njega,da oseti njegovu bliskost.

Muskarac koji zeni u znaku Ovna privuce paznju postaje njen plen i ona sve radi kako bi ga osvojila.ALi kada zavoli iskreno ona kaze zbogom flertu i avanturama i posvecuje se svojoj voljenoj osobi i cini sve da je usreci.

 

Zena Ovan je najbolja zato sto je snazna.Njoj ne treba muskarac koji je kukavica,nego neko  ko ce moci da je prati u stopu.Ona nikada ne moze biti u vezi u kojoj nema emocija,tako da ona sa lakocom ostavlja ali i preboli  kada se emocije ugase.

Retko kada ova dama pati zbog ljubavi jer se zapravo veoma retko i desava da se ona zaljubi u nekog ko ne moze biti njen.Ona zna sta zeli od zivota ali i kako to nesto da dobije.

 

Kada je rec o prijateljima  i porodici,ona je odana i verna. Ucinice sve da usreci one koje voli,i da bude uz njih na svaki moguci nacin.Divan je prijatelj,a kada voli,voli svim srcem u svim mogucim zivotnim sferama.

Zena Ovan nikada nije samo zena, majka i supruga.

Ona je sve.

Zeli dom i porodicu, ali zeli i karijeru.Nezamislivo joj je da provede svoj zivot kao domacica jer ova zena zeli sve ili nista.

 

 

Stranice: 1 2