Evo ZASTO je ZENA OVAN jedna od NAJBOLJIH zena!

Evo ZASTO je ZENA OVAN jedna od NAJBOLJIH zena!

14. Februar 2018 Aus Von Luca

Ovan je prvi znak   u Zodijaku,a cesto cemo cuti da je onaj koji je prvi ujedno i najbolji.Ova dama je rodjena i stvorena za to da bude prva, i da predvodi.Samim tim je to dokaz da je ovo zena od akcije. Zena koja se ne plasi izazova niti problema vec uvek nadje nacin da ih resi i da izvuce odredjenu lekciju iz svake zivotne situacije.

Planeta zene rodjene u znaku Ovna je Mars,sto znaci da su ove dame provokativne,snazne i uporne.

Omiljena boja ovih dama je crvena.To znaci da su vatrene i snazne,a takodje se smatraju velikim zavodnicama.

One su dovoljno hrabre da ucine sve za jednog muskarca ako se iskreno zaljube.Ucinice prvi korak i boriti se za njegovu ljubav kako znaju i umeju

 

 

 

Vecina dama u ovom znaku je zapravo snaznija od prosecnog muskarca jer jednostavno imaju tu moc  i snagu da privuku ali i da prezive najvece nesrece.One mogu da izdrze neizdrzivo,a kod njih je veoma vazno napomenuti da su snazne kao sto je retko koji muskarac.

Dama Ovan zna sta zeli,i ako treba ide glavom kroz zid  da to ostvari.Ona je nezavisna,snazna i puna samopouzdanja. Tvrdoglava je i ako odustane od necega to ce biti samo zato sto je shvatila da to nesto nije vredno njene borbe.

Dama je koja voli da se takmici u svemu i za koju se moze reci da retko kada gubi jer je nekako pobednik na svim poljima.Ona uvek nadje nacina da se izbori sa svim.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2