EGIPATSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU DECEMBRA!

EGIPATSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU DECEMBRA!

27. November 2021 Aus Von Anđelko

Mesec decembar uskoro počinje, a neke znakove tokom prve polovine meseca čeka mnogo toga lepog…

OVAN

Dragi ovnovi, prva polovina decembra će vam doneti neke trenutke za pamćenje. Pre svega vas očekuje mnogo toga divnog na planu ljubavi vašeg života, a vama će se tokom prve polovine meseca ostvariti i jedna vaša želja. Egipatski horoskop vam donosi lepe vesti.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tokom prve polovine meseca tugovati. Vi ćete tugovati zbog toga što će vas povrediti neke vaše drage osobe. Vi ćete shvatiti da vam neke osobe ništa dobro ne žele. Dolaze vam veoma naporni i teški dani.

BLIZANCI

Dragi blizanci, egipatski horoskop otkriva da će vam prvu polovinu decembra obeležiti uspesi. Vi ćete tokom prve polovine decembra uspeha imati na mnogim planovima vašeg života. Vama će sve pogodovati i polaziti za rukom.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, tokom prve polovine decembra ćete samo za sreću znati. Situacija na svim planovima vašeg života će se promeniti na bolje i vi ćete biti veoma srećni. A vama će posebno mnogo značiti jedan zaista jako veliki novčani dobitak.

LAV

Dragi lavovi, prva polovina decembra će vam doneti priliku za promenu zaposlenja. Potpuno će vas iznenaditi jedna poslovna ponuda, a vi ćete povodom toga morati dobro da razmislite o svemu i da donesete neku odluku.

DEVICA

Drage device, egipatski horoskop otkriva da ćete tokom prve polovine meseca uspeti da rešite jako veliki broj problema. Mnogi vaši problemi će prestati da postoje kao da nikada nisu postojali, a to će vam mnogo značiti.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2