EGIPATSKI HOROSKOP DO KRAJA JULA: Ovan će biti tužan, Bliznaci u problemima, a Strelac u ljubavnim problemima!

EGIPATSKI HOROSKOP DO KRAJA JULA: Ovan će biti tužan, Bliznaci u problemima, a Strelac u ljubavnim problemima!

16. Juli 2022 Aus Von Luca

Do kraja meseca jula nije ostalo previše vremena, a egipatski horoskop otkriva svim znacima šta ih očekuje…

OVAN

Dragi ovnovi, vas će do kraja meseca jula mnoga dešavanja iznenaditi i to na veoma loš način. Egipatski horoskop otkriva da vam se velika tuga sprema. Ona vam se sprema kako zbog postupaka vaših dragih osoba, tako i zbog nečega što će vaš partner učiniti.

BIK

Dragi bikovi, tokom poslednjih dana jula ćete doći do nekih manjih uspeha. Prvo ćete uspeti da dođete do jednog značajnog uspeha na poslu, pa vas onda očekuju dešavanja na planu ljubavi koja će vašu vezu učiniti mnogo jačom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom poslednjih dana meseca jula vas očekuje jako mnogo problema i negativnih dešavanja. Vama zvezde neće biti naklonjene i zbog toga vam neće biti ni malo lako. Vi ćete morati dobro da povedete računa o vašim postupcima.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će poslednje dane jula obeležiti to što će jedna osoba poželeti da vam se vrati u život. Jedna osoba će na razne načine pokušavati da vas ubedi da joj ukažete još jednu priliku. Neočekivani trenuci vam stižu.

procitaj:

SNAGA je drugo ime zene Jarca, a za Skorpiju kazu da je ledena kraljica…Saznajte istinu o zenama zodijaka!

LAV

Dragi lavovi, egipatski horoskop otkriva da vas tokom poslednjih dana jula očekuje nešto veoma loše. Naime, vas će izdati jedna osoba do koje vam je jako mnogo stalo. ona će učiniti neke postupke koje vi nećete moći da oprostite.

DEVICA

Drage device, poslednji dani meseca jula vam donose nešto veoma lepo. Egipatski horoskop otkriva da će vas kako oduševiti, tako i usrećiti jedan novčani dobitak. Vi se sada nikakvom novčanom dobitku ne možete nadati, ali će vas upravo zato tako pozitivno iznenaditi novčani dobitak koji vam stiže.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2