DRVO,RUZA,KRISTAL:   Simbol koji odaberes otkriva jednu vaznu istinu!

DRVO,RUZA,KRISTAL: Simbol koji odaberes otkriva jednu vaznu istinu!

1. Jula 2022 Off By Luca

 AKO SI IZABRAO RUZU…

Moras da se  pomiris sa tim da ne mozes nikada  dobiti sve sto zelis.Zivot je jedna velika borba i to je cinjenica ali ono sto mormao da kazemo jeste da je nekad jedina opcija da dignemo ruke od nekih ljudi.

Osoba koju zelis ne oseca isto prema tebi.

procitaj:

CIGANSKI HOROSKOP ZA MESEC JULI : Nekoga čeka početak veze!

Naravno da je ovo ono sto te boli i ono sto ti tesko pada ali to je jednosta vno jedinol sto ovog  puta mozes.

Da se pomiris i da odes dalje,  i da sebi das dovoljno vremena da se pomiris da prosto neke stvari nisu uspele  i da ne mogu da se dese.

Naravno da  ti sve to tesko pada  iz prostog razloga sto si svoje emocije dao nekome ko ne ume da ih ceni… I da vrati istom merom. Ali, u tome i jeste poenta.Zivot je samo jedan i ne smes da dozvolis da ti prolazi u   pogresnim stvarima.

Pomiri se sa tim da neke stvari nisu moguce.

 

AKO SI IZABRAO DRVO…

Jako  su velike sanse da ti se ostvari jedna velika zelja. Samo je potrebno da se boris za to i da ni u kom pogledu ne   odustajes od onog sto  zelis.

Zivot je samo jedan, i ti ne smes ovog puta d a budes ponosan  jer su velike sanse da   ces na taj nacin da izgubis priliku za srecu.

Vrlo je vazno da kazemo da je nekome do tebe iskreno stalo i da su jako velike  sanse da ces tokom narednog period moci iskreno da   uzivas  u svemu i da ti se napokon vraca osmeh na lice.

Mnogo si toga   u zivotu ucinio i mnogo si    pomagao kome god si mogao tako da nema nijedan jedini razlog da  brines  i ocajavas.

Samo se bori za ono sto zelis.

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Neka ti ponos sada  bude najmanji problem i najmanje vazan i nemoj da  krijes svoje emocije. Zasluzio si da te neko iskreno voli.

Nema nimalo sumnje da sve polako dolazi na svoje….  I da ces    uzivati u svemu sto sledi, jer te je napokon sreca pogledala i sve polako ali sigurno dolazi na svoje.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2