Druge zene mozes da LAZES i VARAS ali mene moras da POSTUJES!

Druge zene mozes da LAZES i VARAS ali mene moras da POSTUJES!

10. Marta 2018 Off By Luca

Druge su druge,ja sam ja.

Sa mnom ne mozes kao sa njima.Sa mnom ne mozes lako,i mene ne smes da pokusavas da napravis budalu.Ja sam izvan konkurencije.

Ja ti necu pasti na malo sitnica i jeftinih poklona i necu poverovati tvojim lazima.Necu pasti na lepe reci i na velika obecanja jer sa ja velika cura i ja znam svaku rec i svaku laz unapred.Ne stavljaj mene u isti kos sa njima,ja sam ti van konkurencije.Nemoj da se igras i da meni glumis frajera sa ruzama jer ja na poklone ne padam a ni na lepe reci.Ja ti hocu dela,dragi moj,a nekako vec unapred znam da ti nisi neko ko je u stanju da  pruzi ijedno delo.

Ti si kukavica i slabic a ja takve muskarce ne vidim i ne primecujem i ne treba mi neko  takav jer ja uvek hocu vise,hocu bolje.

Ti si kukavica i nemoj meni da glumis frajera jer sam te odavno procitala.

Napravila sam gresku jer sam takvog zavolela ali to nije nista sto ne moze da se ispravi jer cu ja radije da patim i vristim nego da ti dopustim i dozvolim da  bude po tvome.

Nece biti i ne dam ti to. Ja ti nisam kao one i nikada to i necu biti.

Sve i da te volim vise nego sto volim svoj zivot ja ti necu dati da po meni gazis i da mi taj zivot unistavas.Ni ti ni bilo ko drugi na ovom svetu i krajnje je vreme da to shvatis.

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2