Doslo je vreme da se i osobama rodjenim u ova DVA ZNAKA ”SRECA OSMEHNE”! Oni ce imati mnogo razloga za srecu u narednom vremenskom periodu!

Doslo je vreme da se i osobama rodjenim u ova DVA ZNAKA ”SRECA OSMEHNE”! Oni ce imati mnogo razloga za srecu u narednom vremenskom periodu!

1. Aprila 2018 Off By Anđelko

Odredjeni znaci nisu imali srece onoliko koliko su zasluzili svojim postupcima, pa im zvezde porucuju da ce se to promenti…

Фотографија корисника Luca Tanismann

 

Prvi znak kome ce se ”sreca osmehnuti” jesu BLIZANCI :

 

Osobe rodjene u znaku blizanaca kao da nikada ne dobijaju onoliko srece koliko zapravo oni zasluzuju.

Jer su osobe rodjene u znaku blizanaca uvek dobre, plemenite, ali nikako da dobiju mnogo srece.

To ce se promeniti jer im zvezde porucuju da ce u narednom vremenskom periodu imati mnogo razloga za srecu.

Blizancima ce period od kraja meseca aprila, do kraja meseca juna doneti brojne trenutke radosti, donece im srecu koju su zasluzili.

Vec krajem meseca aprila sve ce se promeniti, pa ce u onim situacijama gde su blizanci imali razloga za brigu, imati samo razloga za optimizam, za srecu.

Pocetak maja meseca blizancima donosi brone pozitivne pomake na poslovnom planu, a poslovni plan blizancima ce pogodovati tokom celog meseca maja.

Ali sto je jos vaznije za njih, tokom celog meseca maja sve ce im polaziti za rukom i sve ce uspevati da ostvare sto pozele, a imace veliko postovanje kolega, i kolege ce im se diviti zbog uspeha koje ce ostvarivati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3