DO KRAJA NEDELJE:Biku novi posao, Blizancima napredovanje, a za dva znaka dobra poslovna ponuda!

DO KRAJA NEDELJE:Biku novi posao, Blizancima napredovanje, a za dva znaka dobra poslovna ponuda!

10. Juli 2022 0 Von Luca

OVAN

Posao

Određene informacije ne dopiru na pravi način do vas, pa niste u dobroj poziciji da sagledate sve mogućnosti koje su važne za konačnu odluku. Previše želite, a ne postoje prave mogućnosti, morate nečega da se odreknete. Vrebate svaku priliku ne bi li ste se ponovo nametnuli u radnom okruženju. Ovo je period kada vaš trud može biti nagrađen.

Morate nečeg da se odreknete, ali ovaj period će, na kraju, doneti nagradu.

LJubav

Poriv za ličnom slobodom može vas navesti na pogrešan korak. Da biste izgladili nesuglasice prihvatite predloge voljene osobe i više vremena provedite sa osobama koje ona predloži. Slobodni mogu upoznati nekoga sa kim ih čeka dobar provod i romantična avantura.

Zdravlje

Nesanica.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Posao

Stižu promene koje remete uobičajenu rutinu u vašoj svakodnevici. Krajem nedelje bićete u prilici da jednom starom saradniku pomognete da nađe posao. Pozitivna energija zbog tog dobrog ishoda udahnuće malo optimizma u vaše raspoloženje. Osim toga, ovih dana očekujte obaveštenje u vidu opomene ili isporuku obaveštenja o nekoj kazni na koju niste računali.

Stižu promene koje remete rutinu, pa se spremite za novi posao, ali i zaostalu kaznu.

LJubav

Vreme je za kvalitetan predah. Dobijate šansu da odvojite malo vremena za sebe i voljenu osobu. Tempo koji je iza vas bio je prebrz, izgubili ste realnu sliku o tome šta je vama potrebno, a šta partneru. Zajedničko provedeno vreme stvara priliku da ljubav krene iz početka.

Zdravlje

Nervoza.

 

BLIZANCI

Posao

Završavate nagomilane zaostale obaveze koje su vas ometale i usporavale u radu. Bilo da je reč o ljudskim resursima ili o projektima, ovih dana predstoji vam teška odluka kojom se od vas očekuje dobra procena i mudar potez. Ukoliko tražite posao, ova nedelja je u znaku pregovora kojima vam se otvara mogućnost novog posla ili napredovanja.

Ako tražite posao, ova nedelja je dobra za pregovore i otvara mogućnost napredovanja.

LJubav

Prilično ste nehajni i statični. Zbog toga vam može promaći prilika da se voljenoj osobi dovoljno približite i čak i sebi otkrijete emocije koje su vam ranije bile nepoznate. Dozvolite drugoj strani da započne razgovor, bićete iznenađeni kako vam je malo potrebno za potpunu bliskost.

Zdravlje

Kontrolišite pritisak.

 

RAK

Posao

Razmišljate kako da budete efikasniji i nekom novom organizacijom poboljšate svoju finansijsku situaciju. Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti svoje sredine. Profesionalno ste zadovoljni pa vam ovih dana sledi i zvanična potvrda za to. Narednih dana vas verovatno neće zaobići neprijatne vesti zbog kojih vi ne treba da se brinete.

Pravo je vreme da se uključite u aktivnosti!

LJubav

Slobodno vreme provodite opterećeni poslovnim problemima. Nedovoljna blizina partnera može osvežiti ljubavni odnos koji je izgubio na intenzitetu jer ste neko vreme prečesto bili zajedno. Nakon male razdvojenosti slede talasi romantike kojih ste se toliko uželeli.

Zdravlje

Glavobolja.

 

LAV

Posao

Ova nedelja vam donosi veliko razrešenje naročito ako imate neke nedefinisane odnose koje niste raščistili. Nakon preraspodele zaduženja stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije ništa obećavala. Obuzdajte nervozu jer kada se bude nešto važno odlučivalo neophodno je da mirno promislite i potražite savet drugih saradnika.

Stiže razrešenje koje ste dugo čekali.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3