Do cega ti je najvise stalo?! Sta ti je vaznije od bilo kakvog ”BLAGA ili BOGASTVA”, ono sto ti neverovatnu srecu DONOSI?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

Do cega ti je najvise stalo?! Sta ti je vaznije od bilo kakvog ”BLAGA ili BOGASTVA”, ono sto ti neverovatnu srecu DONOSI?! Izaberi jednu sliku i saznaj!

26. Aprila 2018 Off By Anđelko

Postoje neke stvari koje se ne kupuju, koje su vaznije od svega, postoje trenici koji se ne mogu kupiti, trenuci srece, trenuci radosti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA A.

 

Osoba ste kojoj nikada preterano nije bilo vazno materijalno bogastvo, vama su uve mnogo vise znacile emocije, emocije izazvane nekim situacijama srece, nekim lepim desavanjima, nekim trenucima u kojima ste uzivali.

Upravo ste takvih mnogo situacija i trenutaka imali sa vasim dragim osobama.

Upravo su vase drage osobe ono sto je za vas najvaznije, ono sto vam je vaznije od bilo kakvog blaga ili bogastva, vama su vase drage osobe najvaznije na svetu. Od trenutaka provednih sa njima vama nista vaznije ne postoji, od trenutaka srece sa tim osobama ne postoji nista sto vam vecu srecu stvara.

Vase drage osobe su ono sto vas usrecuje, ono sto vam je toliko vazno, ono sto vam je toliko potrebno za srecu.

Smatrate da se sve ostalo moze steci, da se za sve ostalo mozemo izboriti, ali da ne postoji nista vaznije od trenutaka provedenih u drustvu dragih osoba,osoba ste koja je ubedjena u to, osoba ste kojoj upravo ti ”trenuci srece” najvise srece i radosti donose, upravo su vam vase drage osobe najvaznije.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3