DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9.april:  Riba ce danas  “uhvatiti” VOLJENU OSOBU u LAZI!

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 9.april: Riba ce danas “uhvatiti” VOLJENU OSOBU u LAZI!

7. Aprila 2018 Off By Luca

OVAN

 

Cini se da od vaseg partnera zahtevate vise nego sto moze da vam  pruzi.Jasno je i ocigledno da je njemu stalo do vas ali  ne smete biti toliko zahtevni jer ste poceli da zaboravljate da   ljubav  zahteva komrpomis.

 

BIK

Iako vas partner daje sve od sebe da sacuva vasu vezu,vi ne samo da ne radite to isto vec se jednostavno ponasate  kao da vam je svejedno i ne cenite njegov trud.Imajte na umu da svakom strpljenju postoji kraj a vas partner ga polako gubi.

 

BLIZANCI

Moguce je da cete se danas osecati umorno i da vam ljubav   nece biti na prvom mestu ali buduci da imate poslovne probleme vas partner ce to svakako da razume i pruzice vam nesebicnu podrsku kao i uvek do sada.Nema svako takvu osobu kraj sebe.

 

RAK

Niste ni sami svesni cinjenice koliko bi ste bili srecni kada bi ste prihvatili udvaranje jedne osobe koja u poslednje  vreme koristi svaku priliku i svaki izgovor da vas vidi.Razmislite malo o opciji da joj date sansu.Mogla  bi vas itekako usreciti.

 

LAV

Lavovi koji su vezama danas mogu ocekivati jedan miran dan,provedite ga pored voljene osobe u nekoj setnji ako vam to obaveze dozvole.Sa druge strane,zauzetim Lavovima se danas udvara jedna Devica.

 

DEVICA

Danas  cete saznati da u vasem neposrednom okruzenju postoji  osoba  koja oseca snazne emocije prema vama.Vrlo je moguce da se radi o osobi rodjenoj u znaku Vage ali moramo da dodamo da  vi prema njoj ne gajite iste  emocije i da se to nikada nece promeniti.

 

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3